Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Voorbeeld Cross trade Cyberfreigth

Cross Trade

Cross Trade

Uw vracht in één keer van Mexico naar Australië via Cross Trade?

Wij zijn door ons uitgebreide internationale agentennetwerk expert op het gebied van Cross Trade. Dat betekent dat wij uw vrachten van de ene naar de andere kant van de wereld kunnen versturen, zonder dat die vracht fysiek langs Rotterdam of Schiphol komt. Dat scheelt veel tijd en geld.

Wij zenden uw zee- of luchtvracht uit Mexico direct door naar een afnemer in Australië. Het papierwerk regelen we met onze partners. U krijgt alleen een factuur van CyberFreight.

crosstrade_2_cyberfreight_international

Onze medewerkers zijn allen gespecialiseerd in het assisteren en regelen van uw cross trade zendingen. Of het nu gaat om zeevracht of luchtvracht. Ook projectlading kunnen wij zondermeer voor uw op een juiste en efficiënte manier afhandelen. We bieden u één contactpersoon, die uw zending nauwlettend begeleidt en volgt, zodat u makkelijk de zending kunt volgen vanaf afhalen tot aan aflevering.

Tevens kunnen wij de transporten onder Cross Trade voor u verzekeren.

Ook voor uw Cross Trade zendingen biedt Cyberfreight u de juiste oplossing.

Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen Cyberfreight en deze zal u graag verder helpen. Indien u nog geen klant bent, neem dan contact op met Marco van Eijk. Zijn contactgegevens vindt u hiernaast.

Cross Trade in het kort

  • Uw lucht- of zeevracht direct richting plaats van bestemming
  • Meerdere partners die nauwkeurig samenwerken, één factuur van CyberFreight
  • U bent goedkoper uit