Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container transport prijzen

Bent u geïnteresseerd in de container transport prijzen? Dan bent u bij Cyber Freight voor het verschepen van uw container aan het juiste adres. Cyber Freight helpt u bij import, export, LCL, FCL en projectladingen. Door onze gunstige ligging nabij de Rotterdamse haven kunnen wij u garanderen dat uw zending snel en effectief de eindontvanger bereikt, waar dan ook ter wereld!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van container verschepen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te spreken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

Cyber Freight neemt alle administratie voor u uit handen

Bij internationaal vervoer komt er veel om de hoek kijken. Het is dan ook niet vreemd als u verwikkeld raakt in allerlei administratieve rompslomp en/of douaneformaliteiten. Het regelen van al dit soort dingen neemt vaak meer tijd in beslag dan het daadwerkelijk vervoer. Bij Cyber Freight willen wij al deze nare dingen voorkomen, door alle administratie voor u uit handen te nemen.

container verschepen tarieven

Hierdoor profiteert u naast tijd, ook van de jarenlange ervaring van Cyber Freight. Bij ons hoeft u zich alleen maar druk te maken over welk pakket u wilt verzenden. Bij ons is het pakket in veilige handen!

Meer informatie over container transport prijzen

Heeft u vragen over onze werkwijze, of heeft u een vracht die u per FCL of LCL container wilt transporteren wereldwijd? Neem vrijblijvend contact met ons op, maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of vraag direct online een offerte aan. We zijn u graag van dienst!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over container transport prijzen