Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container verschepen kosten

Bent u geïnteresseerd in de container verschepen kosten van CyberFreight? Voor het verschepen van al uw zeevracht bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij import, export, LCL, FCL en projectladingen. Door onze strategische ligging nabij de Rotterdamse haven, kunnen wij u garanderen dat uw zending snel en efficiënt de eindontvanger bereikt. Waar dan ook ter wereld. CyberFreight is de ideale partij voor razendsnel vervoer van uw zeecontainer. 

Container verschepen kosten weten? Wij bieden inzicht!

Om te bekijken wat de kosten zijn van de verscheping van uw vracht via Cyberfreight, kunt u via de website direct een offerte aanvragen. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek, en bekijken uw persoonlijke situatie. Gaat het om dozen, grote machines, pallets, of misschien auto’s of kranen. Wij verschepen alle soorten ladingen voor u. Dit doen wij in FCL en LCL containers, maar ook via conventionele- en RoRo-verschepingen. CyberFreight is hierin breed gespecialiseerd!

CyberFreight douane-experts
container verschepen kosten

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in douanebeleid van vrijwel alle landen ter wereld. Specifiek hebben wij ruime ervaring in het zeevrachtverkeer tussen Nederland, Duitsland, België enerzijds en Brazilië anderzijds. Brazilië staat bekend om haar strenge douanebeleid, en bij CyberFreight is uw zeevracht richting Brazilië in goede handen.

Alle mogelijkheden van CyberFreight

Naast zeevracht houdt CyberFreight zich bezig met luchtvrachtvervoer, Pharma Logistics, GDP-vergunningen, GDP-Opslag, Projectvracht en Cross Trade. Uiteraard is het mogelijk om de mogelijkheden voor uw specifieke zending te combineren. We bieden u graag een passende oplossing aan.

Heeft u vragen over onze werkwijze, of heeft u een vracht die u per FCL of LCL container wilt verschepen wereldwijd? Neem vrijblijvend contact met ons op, maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of vraag direct online een offerte aan. We zijn u graag van dienst!

Vraag online een offerte aan

    Aanhef: Mr.Mevr.


    Meer weten?

    Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container verschepen kosten