Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Distributie farmaceutica

Distributie farmaceutica, twee woorden die samen, wettelijk vanuit de overheid, aan strenge eisen moeten voldoen. Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij de partner die u de kwaliteit garandeert om uw farmaceutica kan opslaan en uw distributie binnen Nederlandse of naar Europese landen kan verzorgen. Naar apotheken en/of ziekenhuizen? CyberFreight neemt het voor u uit handen.

distributie Medicijnen, distributie farmaceutica, medicijnen vervoerenEen vak apart

Het distribueren van farmaceutische producten is een vak apart, dan nog niet over de opslag ervan gesproken. Het is een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen andere speler beheerst. GDP distributie en GDP opslag zijn vertrouwde termen bij ons. De opslagruimten en transportmiddelen van CyberFreight voldoen aan de door de overheid wettelijke eisen, die worden gesteld aan de distributie van farmaceutica. Uw zending is daarom bij ons in vertrouwde handen. Uw eisen en wensen staan hierbij uiteraard centraal.

Temperatuur gecontroleerde opslag

CyberFreight Pharma Logistics garandeert dat uw zending altijd de juiste temperatuur behoudt. Voor farmaceutica tussen de 15 en 25 graden hebben wij een speciaal ingericht magazijn in Nieuw-Vennep. Voor zendingen met een lagere temperatuur hebben wij speciale koelcellen waardoor uw farmaceutica altijd haar kwaliteit behoudt. Onze medewerkers, die gecertificeerd zijn, blijven de status van uw zending te allen tijde controleren.

CyberFreight werkt volgens de GDP Guidelines

De GDP Guideline, uiteraard voldoet onze farmaceutica distributie hier volledig aan. Het meten, regelen en beoordelen van de temperatuur van uw zending gebeurt constant door onze medewerkers. Niet alleen bij de distributie, maar ook bij de opslag. Al het papierwerk regelen wij voor u, zodat u van alle zorgen wordt ontnomen.

GDP Distributie farmaceutica

Vanuit de opslag van CyberFreight kunnen we de GDP distributie van uw farmaceutica verzorgen. Dit doen wij zowel in het buitenland als binnen Nederland. Zo zijn ook cross-trade zendingen mogelijk! CyberFreight heeft alle vergunningen in huis die nodig zijn om farmaceutica te distribueren. De GDP groothandelsvergunning is al tijden in ons bezit.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over distributie farmaceutica