Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Export pharma

Bij Cyberfreight regelen wij de export pharma voor u. Dit kan via luchtvracht of per zeevracht. Wij vervoeren de goederen strikt volgens de hoge eisen van de overheid. Het exporteren van geneesmiddelen vergt een snelle en efficiënte methode, maar vooral ook veilig en volgens de voorschriften. In dat geval wij uw partner. Cyberfreight kan daarnaast de geneesmiddelen opslaan en uw distributie naar ziekenhuizen en apotheken verzorgen. Omdat het vervoeren en opslaan van farmaceutische producten nauwkeurig moet verlopen, voldoen onze transportmiddelen aan alle wettelijke eisen.

Wilt  u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van export pharma? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Cyberfreight Pharma Logistics

Export pharma

Bij CyberFreight Pharma Logistics kunt u kiezen uit 2 soorten vervoersmethode. Per luchtvracht, voor een snelle en efficiënte zending. Maar ook export per zeevracht. Wij vervoeren al sinds 1999 geneesmiddelen over de hele wereld. Daarnaast beschikken wij ook over een AEO-status. Dit houdt in dat we voor de douane een officieel betrouwbare partij zijn. Wel zo fijn als u uw pharma producten veilig wilt vervoeren.

Voor het exporteren per luchtvracht is het belangrijk dat er een gedegen aanpak is. De luchtvaart is een keten die erg complex kan zijn. Daarnaast zullen er veel verschillende partijen de vracht afhandelen. Door te vervoeren via onze eigen CTC programma’s mag u er van verzekerd zijn dat ieder soort product op de juiste manie vervoerd wordt. Dit geldt ook voor de export per zeevracht. Deze manier van exporteren zal langer duren ten op zichten van luchtvracht. Neem contact met ons op om de beste manier van exporteren te bespreken.

Neem contact met ons op voor export pharma

Bij Cyberfreight kunt u ervan uitgaan dat we in geheel Europa kunnen leveren. Dus ook bijvoorbeeld bestemmingen zoals Cyprus en Malta. Heeft u een bijzondere bestemming, vraag het ons! U kunt contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen