Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight nederlandse expeditievoorwaarden nl

Import uit Rusland

Als u een bedrijf zoekt dat import uit Rusland verzorgt, dan kunt u dit gemakkelijk regelen bij Cyberfreight!Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een n kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam. Vracht regelen wij vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. Door ons internationale netwerk zijn we in staat lucht- en/of zeevracht tegen scherpe prijzen te verzenden

Wilt u meer weten over ons of over de mogelijkheden omtrent de import uit Rusland? Neem dan gerust contact met ons op!

Over de organisatie

groupage zeevracht usaWij zijn een zelfstandige onderneming dat is vrijwel gelijk te merken, aan onze directe samenwerking. Wij hebben uitgebreide kennis van douane beleid wereldwijd, en maken uw exportvracht gegarandeerd douane-proof. Tot slot is er uitgebreide mogelijkheid tot verdere distributie, door ons uitgebreide netwerk van partners wereldwijd. Wij zijn;

  • Flexibel: CyberFreight past zich aan naar de wensen van de klant!
  • Toegewijd: Het belang van de klant staat bij ons altijd voorop!
  • Proactief: We denken mee met de klant. En dat doen we “Out of the box”!
  • Innovatief: We vernieuwen In onze douaneloods inspecteren we de geïmporteerde lucht vracht zeer grondig.

Moet u met een import uit Rusland verzorgen? Neem contact op. Met behulp van het contact formulier kunt u een offerte aanvragen of een opdracht tot het verzenden van vracht indienen.
Het aanvraagproces hieronder stelt u in staat op eenvoudige aan te geven hoe u uw opdracht uitgevoerd wilt zien worden. We nemen na indienen van het formulier zo snel als mogelijk contact met u op.

Cyberfreight richt zich op bedrijven en het versturen van handelsgoederen. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij staan op ieder moment voor u klaar! Neem contact op met de desbetreffende persoon onderaan de pagina. Heeft u een iets minder dringende vraag? Dan kunt ons ook via mail bereiken. Wij horen graag van u!

 

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over import uit Rusland