Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight nederlandse expeditievoorwaarden nl

Kosten container verschepen

Als u benieuwd bent naar de kosten container verschepen? Dan bent u bij Cyber Freight aan het juiste adres. Cyber Freight verscheept verschillende vormen en maten van containers. Door een sterke samenwerking met douanes en internationale partners, kunnen wij uw container snel en efficiënt vervoeren.U bent gegarandeerd van spoedig vervoer tegen een scherp tarief.

Bent u nieuwsgierig naar de kosten container verschepen? Neem dan gerust contact met ons op.

Jarenlange ervaring – Cyber Freight

Cyber Freight is uw specialist op het gebied van zeevracht en containervervoer. Met onze jarenlange ervaring, zijn we doorgegroeid tot een hoogstaande transporteur. Daarnaast bieden wij altijd een uitstekende service, zelfs als het mist gaat. Wij bieden passende oplossingen en zijn pas echt tevreden als de klant tevreden is.

Ook nemen wij graag alle administratie voor u uit handen. Uit ervaring weten we dat het regelen van het vervoer soms meer tijd in beslag neemt, dan het daadwerkelijke vervoer. Én dat willen wij natuurlijk voorkomen. Door uw administratie uit handen te geven, bespaart u veel tijd en profiteert u van onze jarenlange ervaring.

Tarieven waar concurrenten moeilijk tegenop kunnen
Kosten container verschepen

Doordat Cyber Freight is aangesloten bij het LINK-netwerk, heeft het internationaal een gunstige concurrentiepositie. Via dit netwerk hebben we toegang tot alle cijfers en statistieken van onze LINK-partners. Hierdoor kunnen we sterk onderhandelen en tarieven hanteren waar concurrenten moeilijk tegenop kunnen.

Contact – Kosten container verschepen

Het opslaan, verzenden en distribueren van zeevracht regelen we vanuit ons kantoor in Barendecht. Ons kantoor ligt strategisch dichtbij de Rotterdamse haven, buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 naar Antwerpen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken via:+31 180 485 969. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij nemen spoedig mogelijk contact met u op. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over kosten container verschepen