Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight nederlandse expeditievoorwaarden nl

Medicijnen vervoeren

Medicijnen vervoeren en de distributie en opslag van geneesmiddelen zijn aan strenge wettelijke eisen onderworpen. Vanuit de overheid wordt er hoge eisen gesteld aan het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen.

Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die medicijnen/geneesmiddelen kan opslaan en uw Nederlandse distributie naar ziekenhuizen en/of apotheken kan verzorgen. Ook als u Europees distribueert naar groothandel, zijn wij u graag van dienst als uw partner. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight Pharma Logistics over de noodzakelijke belangrijke vergunningen, waaronder de GDP groothandelsvergunning.

Wil u meer weten over de mogelijkheden van vervoer van medicatie? Neem dan contact met ons op.

Medicijnen vervoeren cyberfreight international_inMedicijnen vervoeren, een vak apart

Het vervoer en de opslag van pharmaceutische producten is een vak apart, een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen ander beheerst. Bij ons kunt u kiezen uit 2 soorten vervoersmethode. Per luchtvracht, voor een snelle en efficiënte zending. Maar ook per zeevracht. De overheid stelt wettelijke eisen aan opslagruimten en transportmiddelen. Wij houden ons hier aan. GDP opslag & GDP distributie zijn bij ons vertrouwde termen en daarmee bij ons in vertrouwde handen. Iedere Pharma-medewerker houdt in de gaten of alles goed verloopt. Denk ten eerste aan veilige zending. Maar ook gecertificeerde zending. En ten slotte ook of alles is gecontroleerd.

Temperatuurgecontroleerde opslag van CyberFreight

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt niet alleen het transport van uw pharmaceutica, biofarmaceutica en OCT. Wij beschikken ook over GDP opslag mogelijkheden, gecertificeerd en temperatuur gecontroleerd. In Nieuw Vennep is een speciaal Pharma-magazijn ingericht waar de temperatuur gecontroleerd gehouden wordt tussen de 15 en 25 graden. Speciale koelcellen garanderen daarnaast de kwaliteit van pharma-ladingen van een lagere temperatuur. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de status van zending.

Medewerkers werken volgens GDP Guidelines

Uiteraard voldoet onze Pharma Logistics werkwijze volledig aan de GDP Guidelines, wat inhoudt dat we de temperatuur van uw zending bij aankomst meten en deze tijdens de GDP opslag blijven regelen en beoordelen. Daarnaast zorgen we uiteraard voor de juiste documentatie. Geen omkijken meer naar uw zending! Wij nemen alles uit handen.

GDP Distributie van uw medicijnen vervoeren

Vanuit onze opslag kunnen we ook de GDP distributie van uw pharma-zendingen naar ziekenhuizen en apotheken verzorgen, zowel binnen Nederland, als ook naar andere Europese landen. Hiervoor heeft CyberFreight Pharma Logistics alle noodzakelijke vergunningen in huis, waaronder de GDP groothandelsvergunning.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over medicijnen vervoeren