Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Werken bij CyberFreight

CyberFreight kan uw goederen wereldwijd op diverse locaties opslaan. In Nederland kan dat op Schiphol en in de haven van Rotterdam. Op beide ‘mainports’ hebben wij goed beveiligde opslagloodsen. We kunnen ook de verdere distributie van uw goederen verzorgen. Kortom, voor opslag en distributie bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe werven we

Klanten kunnen via het online warehouse-management-systeem ‘E-stock’ hun voorraden real time volgen. Erg handig als een buitenlandse klant snel wil checken of bepaalde onderdelen in zijn loods aan de andere kant van de oceaan op voorraad zijn.

ONZE KANTOREN EN WAREHOUSE

Luchtvracht via Schiphol De luchtvracht verzorgen we vanuit ons kantoor op Schiphol; naast de A4 ter hoogte van Hoofddorp. We kunnen luchtvracht daar gemakkelijk en snel inklaren en verzenden. Verder hebben we er opslagloodsen en kunnen we de verdere distributie van goederen verzorgen. Zeevracht via Haven Rotterdam Het verzenden, opslaan en distribueren van zeevracht regelen we vanuit ons kantoor in Barendrecht. Dat kantoor ligt strategisch: dicht bij de Rotterdamse haven, buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 naar Antwerpen. Onze mensen kunnen ladingen snel controleren en inklaren, en eventuele problemen met de zeevracht tijdig oplossen.

CyberFreight Amsterdam B.V.

Kantoor Luchtvracht en warehouse

CyberFreight Rotterdam B.V.

Kantoor Zeevracht

Foto galerij

Werken bij CyberFreight video's

Cyberfreight vacatures

Import Medewerker Luchtvracht

Geplaatst op 6 januari 2023

Import Medewerker Luchtvracht

Locatie: Nieuw-Vennep
Uren: 40

Lees verder
Warehousing & Distribution Supervisor Pharma

Geplaatst op 1 december 2022

Warehousing & Distribution Supervisor Pharma

Locatie: Nieuw-Vennep
Uren: 40

Lees verder

Meer weten over werken bij Cyberfreight?

Neem contact op met Michel Peetoom, HR CyberFreight

Contactpersoon