Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight staff medewerkers

Medewerkers

Het succes van CyberFreight wordt voor een groot deel bepaald door ons uitstekende team van 53 medewerkers. Wij zijn hier erg trots op. Hieronder treft u een overzicht van de leden van het Management Team van CyberFreight.

Jacques van den Berg - Cyberfreight

Jacques van den Berg Directeur / DGA

Jacques richtte CyberFreight in 1999 op. Hij gelooft in hard werken op een transparante en eerlijke manier. Jacques streeft altijd naar een win-win situatie voor alle betrokken partijen; de klanten, zijn werknemers en de CyberFreight leveranciers en partners.


Willem Lodder - Cyberfreight

Willem Lodder Director Business Development

Willem werkt sinds 1988 in de logistiek en heeft daarin verschillende management posities gehad. Hij is sterk in klantenrelaties and heeft grote kennis van processen, douane en BTW aangelegenheden, alsook van commerciële activiteiten. Willem is toegewijd aan excellente en persoonlijke dienstverlening.


Ton Borghols - Cyberfreight

Ton Borghols Director Finance

Ton zorgt voor een sluitende en goedgekeurde financiële administratie binnen de groep. Tevens werkt Ton met alle internationale partners van CyberFreight. Hij begon in 1999 bij CyberFreight, één maand na de opening van het eerste CyberFreight kantoor.


Marco van Eijk - Cyberfreight

Marco van Eijk Branch Manager

Marco begon in 1991 als documenten loper in de Rotterdamse haven. In de loop der jaren heeft hij zich alles wat met expeditiewerk te maken heeft, eigen gemaakt. Als branch manager in Rotterdam, is hij verantwoordelijk voor de interne processen, alsmede de klanttevredenheid. Het gaat bij CyberFreight niet om klanten ‘scoren’ maar om langdurige, duurzame relaties met klanten.


John Twisk - Cyberfreight

John Twisk Director Operations

John is naast Director Operations ook Douanespecialist en specialist op het gebied van pharma. Hij werkt sinds oktober 2000 bij CyberFreight en rondde in 1995 zijn studie Logistiek Management af.


Frank de Bont - Cyberfreight

Frank de Bont Air Freight Export Manager

Frank is letterlijk een werknemer van het eerste uur; hij begon op dag één, tegelijk met Jacques. Naast Air Export-manager is hij ook projectvrachtcoördinator.


Arie in 't Veld - Cyberfreight

Arie in ’t Veld Quality Manager / RP Pharma

Arie begon in 2001 bij CyberFreight op de importafdeling luchtvracht. Na enige tijd bij opslag en distributie werkzaam geweest te zijn, werd snel duidelijk dat zijn kundigheid en ervaring op het gebied van kwaliteit en pharma/GDP van grote waarde zouden zijn voor CyberFreight en haar klanten. Sindsdien bekleedt hij de functie van Quality Manager / RP Pharma.