Contact

Email

Offerte

Track & Trace

storage distribution opslag distributie cyberfreight nieuw vennep schiphol
Opslag en Distributie

Opslag en Distributie

CyberFreight kan uw goederen wereldwijd op diverse locaties opslaan. In Nederland kan dat op Schiphol en in de haven van Rotterdam. Op beide ‘mainports’ hebben wij goed beveiligde opslagloodsen. We kunnen ook de verdere distributie van uw goederen verzorgen. Kortom, voor opslag en distributie bent u bij ons aan het juiste adres.

Via internet uw voorraad beheren

Klanten kunnen via het online warehouse-management-systeem ‘E-stock’ hun voorraden real time volgen. Erg handig als een buitenlandse klant snel wil checken of bepaalde onderdelen in zijn loods aan de andere kant van de oceaan op voorraad zijn.

Cross Dock-service
Naast onze opslag- en distributie service, bieden wij ook Cross Dock-service. Bij Cross Dock wordt de zending van één klant of importeur verdeeld over verschillende pakketten en vervolgens naar meerdere adressen verzonden. De goederen van een Cross Dock-zending sorteren wij aan de hand van de merken op de dozen. Uiteraard houden wij rekening met de eisen van de klant. Bijvoorbeeld door de zending(en) naar zijn of haar wensen te palletiseren, sealen of labelen.

Veel opslag en distributie mogelijkheden

opslag distributie storage distribution cyberfreight hollandWij bieden verscheidene opslag- en distributiemogelijkheden voor uw opgeslagen waar. Grote ladingen verzenden we in Europa via wegtransport naar de eindbestemming. Voor kleinere ladingen bestaan soms betere oplossingen. Zoals distributie via een onafhankelijke integrator (koeriersdienst). We hebben goede contracten met verschillende integrators. Daarmee kunnen we alle soorten goederen gemakkelijk doorsturen. Soms wil een klant zelf een vracht afhalen. Uiteraard kan dat ook bij ons.

Opslag en Distributie in het kort

  • We kunnen uw goederen opslaan op Schiphol en in de haven van Rotterdam
  • Uw opgeslagen goederen beheert u via internet (e-stock)
  • We bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie
  • We controleren goederen nauwkeurig op kwantiteit en kwaliteit

Elke distributiemedewerker heeft eigen klanten

Iedere medewerker van CyberFreight heeft zijn of haar eigen klanten. Die helpt hij of zij van A tot Z. Dat gaat gemakkelijk en efficiënt, want de medewerker kent de geschiedenis van die klanten, én de producten die ze hebben opgeslagen.

Vraag direct online uw offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over Opslag en distributie