Contact

Email

Offerte

Track & Trace

over cyberfreight about cyberfreight

Over de organisatie

CyberFreight International verzorgt het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

CyberFreight speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Altijd op een manier waarmee we de klant van dienst zijn. Of een klant nou 500 verzendingen nodig heeft, of maar 5, wij verzenden zijn vracht. Snel en efficiënt.

Flexibel en snel handelen

De logistieke industrie verandert voortdurend. Dat vergt een flexibele houding. Bij CyberFreight verwachten we daarom eigen initiatieven en ‘out of the box’-denken van onze werknemers. Bij het verzenden van vrachten is snel handelen vaak noodzakelijk. Als een vracht de boot mist, kan die zomaar enkele weken te laat aankomen. Natuurlijk maken we wel eens fouten. Hoe vervelend we dat ook vinden, we geven die altijd toe en doen er vervolgens alles aan om – in overleg met klant – tot de beste oplossing te komen.

organisation_jacques_vanderberg_cyberfreight

Jacques van den Berg

Wereldwijd netwerk LINK

CyberFreight is aangesloten bij het LINK-netwerk. Dit wereldwijde netwerk van zee- en luchtvrachtbedrijven werd in 1994 door CyberFreight-eigenaar Jacques van den Berg opgericht. De partners zijn in 62 landen gevestigd en hebben in totaal meer dan 240 kantoren. Het LINK-hoofdkantoor zit in Hong Kong.

Gunstige concurrentiepositie

Doordat CyberFreight is aangesloten bij het LINK-netwerk hebben we internationaal een gunstige concurrentiepositie. We hebben toegang tot al de cijfers en statistieken van onze LINK-partners. Daardoor kunnen we scherp onderhandelen met luchtvaartmaatschappijen en rederijen. We hanteren tarieven waar concurrenten moeilijk tegenop kunnen.

Douane? De afhandeling regelen wij voor u

CyberFreight beschikt over een Authorized Economic Operator-status (AEO-status). Dat betekent dat we voor douane officieel een betrouwbare partij zijn. We regelen zelf de douane-afhandeling. Op onze eigen vestigingen van de organisatie in Nederland, maar ook wereldwijd. Bij import doen we de inklaring van ladingen, bij export maken we ladingen klaar voor de douaneafhandeling in het land van bestemming. Ieder land heeft weer andere douane-eisen. Werknemers van onze LINK-partners in het buitenland controleren in hun eigen kantoor of een vracht in goede conditie verkeert en of die compleet is. Daarna zorgen ze ervoor dat alles zonder problemen langs de douane komt.