Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight pharma logistics zeevracht seafreight
Zeevracht Pharma

Zeevracht Pharma

Het vervoer van geneesmiddelen per zeevracht pharma is minder complex dan het vervoer door de lucht. De doorlooptijd van containers per zeevracht is aanzienlijk langer dan de doorlooptijd met luchtvracht, maar de kosten voor zeevracht zijn ook aanzienlijk lager. Ook voor zeevracht heeft CyberFreight onder de naam CTC Pharma een tweetal producten ontwikkeld.

Samen met de klant bepalen wij per zending welk product er nodig is. Ook hier speelt stabiliteit van het geneesmiddel en een lane risk assessment een belangrijke rol.

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Voor elk product is er een Standard Operating Procedure en een uitgebreide checklist die opgesteld zijn op basis van de GDP richtlijnen. Uitsluitend gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers behandelen deze zendingen.

CTC Active ocean

Bij CTC Active Ocean maken we gebruik van zogenaamde reefer containers. Deze containers zijn voorzien van een koelinstallatie welke de geneesmiddelen tijdens het transport op de juiste temperatuur houden. In de haven van vertrek, aan boord van het schip en in de haven van bestemming worden de containers op generatoren aangesloten. CTC Active Ocean is vooralsnog alleen beschikbaar voor FCL (Full Container Load).

CTC Basic ocean

CTC Basic ocean is bedoeld voor zeer stabiele geneesmiddelen en API’s. Bij CTC Basic ocean worden de goederen als “general cargo “ verstuurd in een normale container. Wel kunnen de goederen voor vertrek en/of na aankomst temperatuur gecontroleerd worden opgehaald, afgehandeld, opgeslagen en afgeleverd indien dat noodzakelijk is.

Zeevracht Pharma in het kort

  • Betrouwbare en snelle inklaring zeevracht
  • Grondige controle van ladingen op aantallen en staat van goederen
  • Import en export volledig gecertificeerd en compliant
  • 15-25 graden Celsius, 2-8 graden Celsius en frozen
  • GDP gekwalificeerde medewerkers
  • Wereldwijd gekwalificeerd agentennetwerk
  • 24/7 monitoren van uw zendingen
  • Controle over het gehele traject van deur tot deur

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct uw offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over Zeevracht Pharma