Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cross trade Cyberfreigth cross trades
Cross Trades

Cross Trades

Uw vracht in één keer van Mexico naar Australië via Cross Trades?

Wij zijn door ons uitgebreide internationale agenten-netwerk expert op het gebied van Cross Trades. Dat betekent dat wij uw vrachten van de ene naar de andere kant van de wereld kunnen versturen, zonder dat die vracht fysiek langs Rotterdam of Schiphol komt. Dat scheelt veel tijd en geld.

Wij zenden uw zee- of luchtvracht uit Mexico direct door naar een afnemer in Australië. Het papierwerk regelen we met onze partners. U krijgt alleen een factuur van CyberFreight.

Cross Trades in het kort

  • Uw lucht- of zeevracht direct richting plaats van bestemming
  • Meerdere partners die nauwkeurig samenwerken, één factuur van CyberFreight
  • U bent goedkoper uit

cross trade cyberfreight international

Onze medewerkers zijn allen gespecialiseerd in het assisteren en regelen van uw cross trade zendingen. Of het nu gaat om zeevracht of luchtvracht. Ook projectlading kunnen wij zonder meer voor uw op een juiste en efficiënte manier afhandelen. We bieden u één contactpersoon, die uw zending nauwlettend begeleidt en volgt, zodat u makkelijk de zending kunt volgen vanaf afhalen tot aan aflevering.

Tevens kunnen wij de transporten onder Cross Trade voor u verzekeren. Ook voor uw Cross Trade zendingen biedt CyberFreight u de juiste oplossing.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over Cross Trade