Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Project vracht

CyberFreight is een expert op het gebied van project vracht. Bij project vracht wordt voor één gebeurtenis meerdere lucht- of zeevrachten tegelijkertijd vervoerd. Het komt voor dat daar zelfs charters voor nodig zijn. Het kan om onverwachte gebeurtenissen gaan zoals rampen, maar ook om grote evenementen zoals autorally’s, in beide gevallen kan CyberFreight u hierin ondersteunen.

In 2011 stuurden we grote charters met hulpmiddelen richting de scheepsramp in Nieuw-Zeeland. Onder andere pompen, zodiacboten en generatoren waren daar nodig, om ervoor te zorgen dat min mogelijk olie de zee in stroomde.

Vliegcharters, scheepscharters én de juiste mensen direct paraat | Project vracht

Bij een project vracht worden in één keer vaak veel mensen en voertuigen tegelijkertijd ingezet. Soms zijn er scheepscharters, vliegcharters én vrachtwagens voor nodig. Belangrijk is dan een vlekkeloze samenwerking. Met ons netwerk hebben wij alles wat nodig is voor een grote projectvracht snel paraat: de know how, de juiste equipment en een plan van aanpak voor de complexe logistieke handelingen.

roject vrachtProjectvrachtcöordinator Frank de Bont
Bij CyberFreight is één man verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van onze project vrachten: Frank de Bont. Frank heeft in het verleden bij een luchtvaartmaatschappij gewerkt, waardoor hij precies welk vliegtuig voor welke chartervlucht geschikt is. Verder kent hij alle agenten van onze LINK-partners persoonlijk, waardoor hij altijd snel de juiste mensen en voertuigen startklaar heeft.

We beschikken over mensen die bij luchtvaartmaatschappijen en rederijen hebben gewerkt, waardoor onze medewerkers precies weten welke situatie om welk(e) voertuig(en) vraagt. Verder hebben we onze eigen douaneloodsen met daarin alles wat nodig is om ladingen snel klaar te maken. Denk hierbij aan verpakkingsapparatuur, digitale weegschalen, folies en verschillende heftrucks.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over project vracht