Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight luchtvracht airfreight
Luchtvracht

Luchtvracht

Luchtvracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende vracht, als het verzenden ervan. CyberFreight is in staat om beide handelingen snel én nauwkeurig af te werken. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in het land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger. Zo kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.

Wilt u meer weten over onze luchtvracht? Neem dan gerust contact met ons op!

Lading snel naar eigen douaneloods

We zijn gevestigd op Schiphol, direct naast de A4 bij Hoofddorp. Door onze vaste slots bij de vrachtterminals en onze locatie binnen de vrije zone, kunnen we ladingen snel van en naar onze eigen douaneloods verplaatsen. Dit bevordert de snelle afhandeling van luchtvracht.

Luchtvracht in het kort

  • Snelle verplaatsing luchtvracht naar eigen douaneloods
  • Betrouwbare en snelle inklaring luchtvracht
  • Grondige controle van geïmporteerde ladingen op aantallen en staat van goederen
  • Iedere geëxporteerde luchtvracht douaneproof dankzij brede kennis van douaneregels wereldwijd
  • Veel mogelijkheden voor verdere distributie

Import luchtvracht: we controleren alles

luchtvracht cyberfreight internationalIn onze douaneloods inspecteren we de geïmporteerde luchtvracht zeer grondig. We controleren:

  • aantallen
  • de conditie van de goederen en de verpakkingen
  • de aanwezigheid van documenten op de goederen

Omdat dit allemaal gebeurt in onze eigen loods met onze eigen mensen, is de kans op diefstal, verlies of beschadiging van uw goederen nihil.

Export: Voor ieder land douane-proof

Ieder land heeft zijn eigen import eisen. Die kunnen streng en uiterst gecompliceerd zijn. Om luchtvracht zonder problemen naar welk land dan ook te sturen, zijn onze exportmedewerkers precies op de hoogte van de verschillende douaneregels in het buitenland. Exportzendingen worden in de CyberFreight loods grondig voorbereid voor de luchtvaartmaatschappij die de luchtvracht gaat verzenden én voor de douane in het land van bestemming. CyberFreight is AEO-gecertificeerd en voert tevens de vereiste veiligheidscontroles op alle zendingen uit.

Wenst u meer informatie over een onze diensten? Neem dan direct contact op via de buttons aan de rechterzijde. U kunt ook direct een offerte op maat online aanvragen. Wij helpen u graag verder en denken met u mee aan een passende oplossing.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over Luchtvracht