Contact

Email

Offerte

Track & Trace

projectvracht - project freight - Cyberfreight
Projectvracht

Projectvracht

CyberFreight is expert op het gebied van projectvracht. Bij projectvracht wordt voor één gebeurtenis veel lucht- of zeevracht tegelijkertijd vervoerd. Soms zijn daar zelfs charters voor nodig. Het kan om onverwachte gebeurtenissen gaan zoals rampen, maar ook om grote evenementen zoals autorally’s.

In 2011 stuurden we grote charters met hulpmiddelen naar de scheepsramp in Nieuw-Zeeland. Onder andere pompen, zodiacboten en generatoren waren daar nodig om zo min mogelijk olie de zee in te laten stromen.

Vliegcharters, scheepscharters én de juiste mensen gelijk paraat | Projectvracht

Bij projectvracht worden in één keer vaak veel mensen en voertuigen tegelijk ingezet. Soms zijn er scheepscharters, vliegcharters én vrachtwagens nodig. Een vlekkeloze samenwerking is dan essentieel. Met ons netwerk hebben wij alles wat nodig is voor een grote projectvracht snel paraat: de juiste equipment, de know how en een plan van aanpak voor de complexe logitstiek.

projectvracht project freight cyberfreight internationalPROJECTVRACHT COÖRDINATOR FRANK DE BONT

Bij CyberFreight is één man verantwoordelijk voor de gehele coördinatie van de projectvrachten: Frank de Bont. Frank heeft in het verleden bij een luchtvaarmaatschappij gewerkt. Hij weet precies welk vliegtuig voor welke chartervlucht geschikt is. Verder kent hij alle agenten van onze LINK-partners persoonlijk. Zo heeft hij altijd snel de juiste mensen en voertuigen startklaar.

We beschikken over mensen die bij luchtvaartmaatschappijen en rederijen hebben gewerkt. Die weten precies welke situatie om welk(e) voertuig(en) vraagt. Verder hebben we onze eigen douaneloodsen met daarin alles wat nodig is om ladingen snel klaar te maken; verpakkingsapparatuur, digitale weegschalen, folies en verschillende heftrucks.

Projectvracht in het kort

  • 24/7 bereikbaar
  • Door ons netwerk binnen no time de vereiste mensen en voertuigen paraat
  • De juiste expertise in huis om zelfs de grootste lucht- en zeevrachten met spoed uit te voeren
  • We kunnen flexibel en snel inspelen op onverwachte gebeurtenissen

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over Projectvracht