Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Partners

LINK-netwerkLinkGlobal partners CyberFreight

CyberFreight’s Jacques van den Berg richtte in 1994 samen met een aantal andere partners over de gehele wereld het Logistics International NetworK (L.I.N.K.) op. L.I.N.K. is een wereldwijd netwerk van expediteurs die zeer intensief met elkaar samenwerken. Deze partners zijn in inmiddels meer dan 62 landen gevestigd en hebben in totaal meer dan 240 kantoren. Middels deze zeer betrouwbare partners kan CyberFreight u van dienst zijn overal ter wereld voor alle logistieke en douane afhandeling. Het hoofdkantoor van L.I.N.K. zit in Hong Kong.

Meer informatie over LINK-netwerk : www.linkglobal.com

Pharmafreight

Pharmafreight partner cyberfreight pharma logisticsNadat CyberFreight zich heeft gespecialiseerd in farmaceutica was het vanzelfsprekend dat alle partners wereldwijd ook GDP gecertificeerd of GDP compliant zouden zijn. Om de verplichte kwaliteit en temperatuur eisen van farmaceutische zendingen te garanderen sloot CyberFreight Pharma Logistics zich aan bij Pharmafreight, gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk, als licentiehouder in 2015.

Door Pharmafreight bieden wij wereldwijde dekking met lokale expertise, aanwezigheid en een zeer hoge betrokkenheid.
Hierdoor kunnen de licentiehouders, waaronder uiteraard CyberFreight, wereldwijd GDP gecertificeerde en GDP compliant diensten aanbieden.

Dit netwerk heeft licentiehouders in meer dan 20 landen en alle licentiehouders moeten gekwalificeerd en gevalideerd zijn door een auditcomité op basis van de Europese GDP richtlijnen.

Meer informatie over Pharmafreight: www.pharmafreight.com

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over CyberFreight partners