Contact

Email

Offerte

Track & Trace

kantoren offices cyberfreight amsterdam schiphol airport rotterdam port

Kantoren

Cyberfreight International heeft twee kantoren te weten: Nieuw-Vennep (Amsterdam Schiphol) en Barendrecht (Rotterdam Haven)

Luchtvracht via Schiphol

CyberFreight Amsterdam BV - Nieuw-VennepDe luchtvracht verzorgen we vanuit ons kantoor op Schiphol; naast de A4 ter hoogte van Hoofddorp. We kunnen luchtvracht daar gemakkelijk en snel inklaren en verzenden. Verder hebben we er opslagloodsen en kunnen we de verdere distributie van goederen verzorgen.

Direct telefonisch contact: +31 (0) 88 – 1014 700

Overige contact- en adresgegevens van kantoor Amsterdam

Zeevracht via haven Rotterdam

haven rotterdam office barendrecht cyberfreightHet verzenden, opslaan en distribueren van zeevracht regelen we vanuit ons kantoor in Barendrecht. Dat kantoor ligt strategisch: dicht bij de Rotterdamse haven, buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 naar Antwerpen. Onze mensen kunnen ladingen snel controleren en inklaren, en eventuele problemen met de zeevracht tijdig oplossen.

Direct telefonisch contact: +31 (0) 180 – 485 969

Overige contact- en adresgegevens van kantoor Rotterdam/Barendrecht

Contact voor administratieve zaken

Voor alle administratieve zaken kunt u contact opnemen met telefoon +31 (0) 88 – 1014 700. Het e-mailadres is accounting@cyberfreight.nl. Dit geldt voor zowel de kantoren Amsterdam als Rotterdam.

Expeditievoorwaarden

Op al onze rechtsbetrekkingen met derden zijn van toepassing: De Nederlandse expeditievoorwaarden van de Fenex-condities, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam, Arnhem, Breda en Rotterdam, laatste versie.