Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen
Zeevracht

Zeevracht

Voor het verschepen van zeevracht moet u bij CyberFreight zijn, voor zowel import als export, voor FCL, LCL en projectlading. We maken iedere exportvracht douane-proof want we kennen van ieder land het douanebeleid. We werken tevens zeer nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Waar dan ook ter wereld.

Strategische ligging kantoor

Ons kantoor in Barendrecht zit dicht bij de Rotterdamse haven, dé hub voor zeevracht van en naar Europa. Onze medewerkers zijn, indien nodig, snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren. En ze kunnen meteen ingrijpen als er iets mis gaat of dreigt te gaan. Ons kantoor ligt net buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 richting België en Duitsland. Met ons LINK-netwerk hebben wij kanalen om uw vracht snel door te sluizen naar de eindontvanger. Rotterdam is nog steeds de grootste haven van Europa en biedt samen met CyberFreight nog steeds de beste oplossingen voor de afhandeling van uw vracht.

zeevracht sea freight cyberfreightIedere vorm van zeevracht: FCL, LCL, Ro-Ro en Conventioneel

Of het nu gaat om dozen, pallets, grote machines of om auto’s, kranen en tractors, CyberFreight verscheept alle soorten ladingen. Dat doen we in containers (FCL én LCL), maar ook via Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen. Die laatste twee kunnen lang niet al onze concurrenten uitvoeren. Bij CyberFreight zijn we er juist in gespecialiseerd!

CyberFreight: expert voor moeilijke douane Brazilië

Voor Brazilië zijn Nederland en Duitsland belangrijke investeerders. Dat betekent veel vrachtverkeer over en weer. Een groot gedeelte daarvan gaat via zee. Meestal door de Rotterdamse haven, de Europese hub voor zeevracht van en naar Zuid-Amerika. CyberFreight heeft veel ervaring met zeevrachtverkeer tussen Brazilië en Europa. De Braziliaanse douane is de strengste ter wereld. Ze hanteren strenge regels die vaak veranderen. Gewicht, documenten en vergunningen; alles moet kloppen voor een zending weggaat. Ondertussen houden we nauw contact met onze LINK-partner Ultramar in Brazilië en indien nodig ook met de eindontvanger(s).

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct uw offerte aan.

Zeevracht in het kort

  • Snelle en betrouwbare inklaring zeevracht
  • Diverse vormen van zeevracht (FCL, LCL, Ro-Ro en conventioneel)
  • Veel mogelijkheden voor verdere distributie
  • Iedere zending douaneproof dankzij brede kennis van douaneregels wereldwijd
  • Expertise complexe douaneafhandeling Brazilië

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over Zeevracht