Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight-pharma-logistics-distributie-europa
Distributie Europa

Distributie Europa

GDP gecertificeerde Groupage dienst Europa 

Samen met een strategische partner biedt CyberFreight de mogelijkheid om uw distributie door geheel Europa op een economische wijze, maar wel geheel GDP compliant af te leveren middels een farma groupage dienst. In deze groupage dienst worden alleen farmaceutische goederen vervoerd vanaf 1 doos tot maximaal 33 europallets per oplegger. Deze service is beschikbaar voor de temperatuur ranges 15-25 graden en 2-8 graden en voldoet aan de meest strenge eisen.

Eisen aan TCV’s (Temperature Controlled Vehicle)  

Alle trekkers en opleggers zijn voorzien van GPS en een boordcomputer. De opleggers zijn temperatuur gemapt volgens de zogenaamde “family approach “. Voor belading wordt elke laadeenheid eerst pre-conditioned zodat de goederen tijdens belading direct en altijd op de juiste temperatuur in de auto staan. Een gedocumenteerd schoonmaakprotocol zorgt ervoor dat de laadeenheden altijd schoon zijn en voorkomt daarmee de kans op contaminatie. De koelinstallatie in de laadeenheden worden jaarlijks onderhouden en de temperatuursensoren in de laadeenheden worden ieder jaar gekalibreerd.

Eisen aan chauffeurs

De eisen die aan chauffeurs worden gesteld zijn streng. Elke chauffeur dient Nederlands of Engels op een goed niveau te spreken. Uiteraard zijn alle chauffeurs getraind op de GDP richtlijnen en zorgt een uitgebreid trainingsprogramma ervoor dat de kennis van chauffeurs actueel blijft.

Distributie Europa in het kort

  • Afleveren en afhalen door geheel Europa
  • Groupage en Express
  • Gecombineerd transport 2-8 graden en 15-25 graden Celsius
  • Volledig GDP compliant afgehandeld
  • Alleen gebruik van Euro 5 en Euro 6 motoren

Overslag

Het aantal overslagpunten tijdens alle transporten is maximaal 1. Overslag vindt dan alleen plaats in een GDP gecertificeerde overslaglocatie in Nederland. Op het laad- en/of losadres worden de goederen direct op/vanaf de trailer geladen of gelost zonder extra overslagpunten. Over het algemeen wordt alleen gebruik van gemaakt van de overslaglocatie bij zendingen onder 5 pallets. Volle autoladingen gaan altijd direct, dus nooit via de overslaglocatie.

Temperatuur monitoring en POD   

Gedurende het gehele transport wordt de temperatuur in de auto continu bewaakt. Zowel de chauffeur als de centrale planning krijgen een melding als er zich ergens een temperatuuroverschrijding voordoet, zodat er direct actie ondernomen kan worden. Van elk transport krijgt de klant de temperatuurgegevens direct digitaal tot zijn beschikking, inclusief de temperatuurgegevens tijdens het verblijf op de overslaglocatie, als daar gebruik van is gemaakt. Tevens krijgt de klant de een door de ontvanger getekend afleverbewijs (Proof of Delivery; POD) digitaal aangeleverd.

Geheel Europa  

Er zijn maar zeer weinig bestemmingen binnen Europa die via ons GDP gecertificeerd netwerk niet beleverd kunnen worden. We kunnen dus gerust stellen, dat we geheel Europa kunnen beleveren, dus ook bestemmingen als Cyprus en Malta. Heeft u een bijzondere bestemming, vraag het ons.

Voor spoedzendingen maken wij gebruik van een GDP compliant express netwerk dat door heel Europa uw spoedzendingen kan ophalen en afleveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van distributie Europa.

Meer weten?

Neem contact op met John Twisk voor meer informatie over Distributie Europa