Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Pharma Logistics

Pharma Logistics

Distributie en opslag van geneesmiddelen zijn aan strenge wettelijke eisen onderworpen. De overheid stelt hoge eisen aan het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen.

Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die geneesmiddelen (farmaceutica, biofarmaceutica, OTC) kan opslaan en uw Nederlandse distributie naar ziekenhuizen en apotheken kan verzorgen. Ook als u Europees wilt distribueren naar groothandels zijn wij u graag van dienst. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight Pharma Logistics over de noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning.

pharmalogistics cooling cellPharma logistics, een vak apart

Het vervoer en de opslag van pharmaceutische producten is een vak apart. Een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen ander beheerst. Onze transportmiddelen en opslagruimten voldoen aan alle eisen die wettelijk aan de afhandeling van geneesmiddelen worden gesteld. GDP opslag en GDP distributie zijn bij ons in vertrouwde handen. En, onze gekwalificeerde Pharma-medewerkers stellen dagelijks alles in het werk om uw temperatuur gecontroleerde zendingen veilig, gecertificeerd en gecontroleerd af te handelen.

Temperatuurgecontroleerde opslag

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt niet alleen het transport van uw pharmaceutica, biofarmaceutica en OCT, maar beschikt ook over GDP opslag mogelijkheden, gecertificeerd en temperatuur gecontroleerd. In Nieuw Vennep is een speciaal Pharma-magazijn ingericht waar de temperatuur gecontroleerd tussen de 15 en 25 graden gehouden wordt. Speciale koelcellen garanderen daarnaast de kwaliteit van pharma-ladingen welke tussen de 2 – 8 graden Celsius in opslag gehouden dienen te worden. Gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de status van uw goederen en zendingen.

Werken volgens GDP Guidelines

Uiteraard voldoet onze Pharma Logistics werkwijze volledig aan de GDP Guidelines. Dit houdt in dat we de temperatuur van uw zending bij aankomst meten en deze tijdens de GDP opslag blijven regelen en beoordelen. Daarnaast zorgen we uiteraard voor de juiste documentatie zodat u geen omkijken meer heeft naar uw zending.

GDP Distributie van uw pharma-producten

Vanuit onze opslag kunnen we ook de GDP distributie van uw pharma-zendingen naar ziekenhuizen en apotheken verzorgen. Binnen Nederland, maar ook naar andere Europese landen, want ook hiervoor heeft CyberFreight Pharma Logistics alle noodzakelijke vergunningen in huis, waaronder de GDP groothandelsvergunning.

Meer informatie kunt u vinden op onze specifieke homepagina van onze pharma activiteiten, http://cyberfreight-pharmalogistics.nl/. Heeft u andere vragen omtrent Pharma logistics? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

 

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over Pharma Logistics