Contact

Email

Offerte

Track & Trace

AGM LINK Network 2015 in Amsterdam

AGM LINK Network 2015 in Amsterdam

AGM bannerJaarlijks komen alle 62 leden van het L.I.N.K. Global Network samen op de Annual Global Meeting (AGM). De locatie voor deze bijeenkomsten wisselt telkens en vorig jaar is er in Sydney Australië voor gekozen om het AGM van 2015 te laten plaatsvinden in het Keniaanse Mombassa.
Echter: vanwege de aanslagen eerder dit jaar is in veel landen een negatief reisadvies voor Kenia afgegeven, waardoor het onder andere niet mogelijk is om een reisverzekering af te sluiten. Dit betekent dat een groot aantal van de 62 leden niet had kunnen deelnemen aan de AGM in Mombassa.

Omdat deelname van zoveel mogelijk leden gewenst is heeft het bestuur van L.I.N.K. besloten om op korte termijn een alternatief te zoeken. Volgens planning zou CyberFreight zich met Amsterdam kandidaat stellen als gastheer voor 2019, het jaar van ons 20-jarig bestaan. Vanwege eerdergenoemde omstandigheden heeft CyberFreight besloten zich dan beschikbaar te stellen voor de organisatie van de AGM van 2015. Dit is unaniem geaccepteerd.

De AGM zal dit jaar dus in Amsterdam plaatsvinden, en wel van 18 t/m 22 oktober a.s.
Een geheel andere locatie dan Mombassa met z’n trek van de gnoes, de Masaï etc. Maar het enthousiasme om naar Amsterdam te komen is desondanks erg groot en bijna alle leden zullen deelnemen aan deze AGM.

 

Geplaatst op 15 september 2015

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.