Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Bliksem stage

Bliksem stage

Bliksem stage scholieren

Bliksemstage

Op donderdag 21 januari heeft een klas van het Hoofdvaart College VMBO 1 een zogenaamde bliksemstage gehad bij Cyberfreight te Hoofddorp. Het doel is om de leerlingen een eerste kennismaking te laten hebben met bedrijven en tevens een eerste indruk te krijgen op wat er op de werkvloer gebeurd.

Twee begeleiders en 7 leerlingen hebben eerst een korte presentatie gehad over Cyberfreight en de logistiek in het algemeen.

Daarna met enthousiasme naar het magazijn, waar ze getuige waren van de inzet van een zogenaamde snuffelhond. Het is natuurlijk altijd spannend zo’n hond te zien zoeken naar explosieven. Gelukkig werd er ook deze keer niks gevonden in de zendingen van onze klanten. Na uitgebreide veiligheidsinstructies mochten ze meerijden op een vorkheftruck.

Cyberfreight is altijd actief in het begeleiden van scholieren. Er zijn ook altijd stagiaires bij Cyberfreight in zowel Hoofddorp als in Barendrecht. We hopen zo ons steentje bij te dragen aan een gedegen, goede opleiding van onze jeugd en…….. wij zijn zelf allemaal ook een keer aan vervanging toe.

Een spannende, opwindende dag werd afgesloten op kantoor, waar de leerlingen nog een Cyberfreight cap en een Lufthansa modelvliegtuigje kregen uitgereikt.

 

 

 

Geplaatst op 22 januari 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.