Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Breakbulk mogelijkheden met CyberFreight

Breakbulk mogelijkheden met CyberFreight

Wist u dat CyberFreight ook gespecialiseerd is in de afhandeling van breakbulk?

breakbulkIn samenwerking met onze partner in Zuid-Korea hebben we recent een groot breakbulk-project verscheept en afgehandeld, vanuit dat land via Antwerpen naar Nederland.
Het betrof 56 stuks sleepkabels, met een totaal gewicht van 414.000 kg. Deze waren bestemd voor een groot offshorebedrijf, met onder andere vestigingen in Vlissingen en Moerdijk.

Breakbulk betekende in dit geval: losse verscheping van grote, zware kabels. Vanwege de grootte en het gewicht kunnen deze niet met een container verstuurd worden. Verscheping vindt dus plaats op de “ouderwetse” conventionele manier: los verladen op het schip. Deze projecten worden erg goed begeleid: bij belading in Korea is onze partner ter plekke en CyberFreight staat op de kade in Antwerpen als de goederen daar gelost worden. Zo kunnen eventuele issues meteen vastgesteld en aangepakt worden.

breakbulkbreakbulk breakbulk

Het transport vanaf Antwerpen tot aan Vlissingen en Moerdijk is zowel met semi-diepladers als per barge uitgevoerd.

Of het nu gaat om LCL, volle containers of om breakbulk: CyberFreight kan al deze vormen van zeevracht uitvoeren en zorgdragen voor een juiste en snelle afhandeling. Altijd met persoonlijke begeleiding en toewijding.

 

Geplaatst op 22 maart 2017

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.