Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container transport kosten

Bent u benieuwd naar container transport kosten? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van uw goederen, per luchtvracht of zeevracht. Daarnaast zorgen wij ook voor de juiste opslag en begeleiden we bij het verkrijgen van alle documenten om de goederen op een goede en veilige manier te kunnen vervoeren. Wij ontzorgen u dus van A tot Z!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder! Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

CyberFreight is uw partner als het gaat om container transport kosten

CyberFreight verzorgt als internationaal expediteur het transport van uw goederen per luchtvracht én zeevracht. Luchtvracht regelen we vanuit ons kantoor op Schiphol, zeevracht vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie.

CyberFreight heeft partners in 62 landen. Door ons internationale netwerk zijn we in staat lucht- en/of zeevracht tegen scherpe prijzen te verzenden. Zowel port-to-port als door-to-door. We zijn een zelfstandige onderneming en dat merkt u direct! Korte lijnen, daadkracht en flexibiliteit kenmerken ons bedrijf.

Ook voor de wereldwijde opslag van uw goederen bent u bij ons aan het juiste adres.
In Nederland kan dit op Schiphol en in de haven van Rotterdam. Op beide ‘mainports’ hebben wij goed beveiligde opslagplaatsen.
Ook de verdere distributie van uw goederen kunnen wij verzorgen.

Container transport kosten in het kort

  • Betrouwbare en snelle zeevracht inklaring
  • Allerlei vormen van zeevracht (FCL, LCL, Ro-Ro en conventioneel)
  • Diverse mogelijkheden voor verdere distributie
  • Elke zending douaneproof door brede kennis van douaneregels wereldwijd
  • Complexe expertise douaneafhandeling in Brazilië

Neem contact met ons op

Het verzenden, opslaan en distribueren van zeevracht regelen we vanuit ons kantoor in Barendrecht. Dat kantoor ligt strategisch: dicht bij de Rotterdamse haven, buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 naar Antwerpen. Onze mensen kunnen ladingen snel controleren en inklaren, en eventuele problemen met de zeevracht tijdig oplossen. Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over Container transport kosten