Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Contract Logistics

Op diverse locaties wereldwijd uw goederen opslaan? Cyberfreight is hiertoe in staat! En in Nederland hebben wij goed beveiligde opslagloodsen op verschillende locaties. Hierbij gaat het om Schiphol en Nieuw-Vennep. Daarnaast zijn wij ook in staat de verdere distributie van uw goederen te verzorgen. U bent bij Cyberfreight aan het juiste adres als het om contract logistics gaat.

Veel mogelijkheden bij contract logistics

opslag en distributie cyberfreight

Cyberfreight biedt u diverse mogelijkheden voor opslag en distributie van uw opgeslagen goederen. Binnen Europa worden alle grote ladingen vervoert via wegtransport. Bij kleinere ladingen maken wij gebruik van onafhankelijke integrators (koeriersdiensten als DHL en GLS), dit is vaak een betere en goedkopere oplossing. Doordat wij goede contracten hebben met diverse koeriersdiensten, kunnen wij u de beste opties aanbieden en gemakkelijk goederen kosten-efficiënt doorsturen.
Ook bieden wij pick en pack aan voor webshops, waarbij uiteraard aflevering aan consumenten door geheel Europa en ook de USA mogelijk is.

Persoonlijke aandacht is belangrijk

Bij Cyberfreight heeft iedere distributiemedewerker zijn of haar eigen klanten. Onze medewerkers helpen al onze klanten van A tot Z bij alle contract logistics activiteiten. Dit is de efficiëntste en persoonlijkste manier om onze klanten van de beste service te voorzien. Door deze manier zijn de medewerkers op de hoogte van alle wensen en behoeften van de klant en weet deze ook precies over welke producten het gaat. Dit vinden wij van groot belang bij afhandeling van contract logistics klanten, waarbij snelle en duidelijke communicatie maar tevens productkennis, essentieel is.

Uw voorraad beheren via internet

Cyberfreight geeft klanten de mogelijkheid om via ‘ E-stock’ een online warehouse-management-systeem hun voorraden en orders real time te volgen. Dit kan handig zijn wanneer u vanaf de andere kant van de wereld wilt checken of bepaalde onderdelen in de loods aanwezig zijn of dat orders daadwerkelijk verzonden zijn.
Het state-of-the-art warehouse managementsysteem van Cyberfreight, gebaseerd op Microsoft Navision, ondersteunt alle processes, inclusief een zeer gebruiksvriendelijke EDI oplossing.

Cross Dock-service
Naast onze opslag- en distributie service, bieden wij ook Cross Dock-service aan. Bij Cross Dock wordt de zending van één klant of importeur verdeeld over verschillende pakketten. Deze wordt vervolgens naar meerdere adressen verzonden. De goederen van een Cross Dock-zending sorteren wij aan de hand van de merken op de dozen die zijn aangegeven. Uiteraard houden wij rekening met de eisen van u als klant. Bijvoorbeeld door de zending(en) naar de wensen te palletiseren, sealen of labelen.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over Opslag en distributie