Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Cyberfreight kiest nieuw WMS van Rainbow

Cyberfreight kiest nieuw WMS van Rainbow

Rainbow2

De groei van de opslag activiteiten van Cyberfreight en de beperkte mogelijkheden van de huidige WMS oplossing, hebben Cyberfreight doen besluiten, op zoek te gaan naar een nieuw warehouse management systeem. Eentje die beter aansluit bij de gewenste optimale processen, flexibiliteit, groei en EDI mogelijkheden.

De zoektocht is eind 2015 gestart op de Logistiek & ICT beurs te Utrecht. Kennismaking met verschillende leveranciers heeft geleid tot een flinke lijst van potentiële kandidaten, welke uiteraard teruggebracht moest worden naar een shortlist van 4-5 kandidaten.

Aan de hand van criteria als solvabiliteit, platform, missie en visie, referentie lijsten, functionaliteiten en EDI en rapportage mogelijkheden, zijn we in maart van dit jaar uitgekomen op 3 leveranciers. Op basis van een uitgebreide procesbeschrijving hebben deze 3 leveranciers de gelegenheid gekregen hun oplossing neer te leggen en te presenteren, waarbij tevens inzicht gegeven moest worden over aanschaf en implementatie kosten, alsmede jaarlijkse running cost na implementatie.

Uitgebreide referentie bezoeken bij een aantal collega-bedrijven hebben Cyberfreight uiteindelijk doen besluiten voor Rainbow en haar oplossing te kiezen. We krijgen daarmee een sterke oplossing in Microsoft Dynamics Nav, welke ons gereed maakt voor verdere groei in de nabije en verdere toekomst.

 

 

 

 

Geplaatst op 8 juni 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.