Contact

Email

Offerte

Track & Trace

CyberFreight naar India en Cambodja

CyberFreight naar India en Cambodja

shutterstock_95537854In januari van dit jaar bestaat Flyjac 25 jaar. Dit is onze zeer gewaardeerde partner in India en CyberFreight zal dan ook aanwezig zijn op het feest dat Flyjac hiervoor organiseert. Jacques van den Berg en Marco van Eijk hebben enkele dagen besteedt aan de aanvraag van visa, een procedure die sinds enkele maanden enorm is aangescherpt.

Naast het feest moet er natuurlijk ook gewerkt worden en zowel Jacques als Marco zullen met medewerkers van Flyjac een behoorlijk aantal salescalls doen in verschillende plaatsen in India zoals Bangalore, Chennai, Delhi en Mumbai.

In maart wordt de jaarlijkse regionale L.I.N.K. meeting van partners in het Verre Oosten gehouden en dit jaar vindt dat plaats in Siem Reap, Cambodja. Dat is de plaats waar de historische tempel Ankgor Wat is gelegen. Dit tempelcomplex bestrijkt liefst 126,6 hectare en is daarmee het grootste religieuze (boeddhistische) monument in de wereld.
Jacques van den Berg zal deze L.I.N.K. meeting bijwonen. Dit omdat het belangrijk is voor CyberFreight en onze klanten om op hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in het Verre Oosten.
Bovendien is een nauwe persoonlijke band en samenwerking met onze partners aldaar een essentieel onderdeel van onze diensten.

 

Geplaatst op 25 januari 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.