Contact

Email

Offerte

Track & Trace

CyberFreight divers nieuws september 2015

CyberFreight divers nieuws september 2015

nieuws_usa_cyberfreight kopie 2Samen met haar Amerikaanse partner American Cargo Express (ACE) heeft CyberFreight door goed onderhandelen scherpe zee- en luchtvrachttarieven kunnen afspreken voor zowel East- als Westbound-verkeer.
De dure dollar heeft met name een negatief effect op de import van Amerikaanse producten. Met onze aantrekkelijke tariefstelling hopen we uw concurrentiepositie te ondersteunen.
We adviseren u dan ook om zeker naar onze tarieven te informeren!

Op 1 september jl. is een nieuwe importmanager luchtvracht gestart bij CyberFreight op Schiphol. Zijn naam is Jan-Paul Hergarden en hij beschikt over een ruime ervaring. We zijn ervan overtuigd dat Jan-Paul goed binnen ons team past omdat hij gemotiveerd, flexibel en zeer klantgericht is. Mede dankzij zijn komst zullen we in staat zijn de huidige groei verder door te zetten, met behoud van onze grote klantgerichtheid.

Cyber Pharma Logistics groeit gestaag en daar komen eveneens medewerkers bij. We verzorgen inmiddels meer dan 1.000 palletplaatsen opslag.
Met onze partner uit India zijn we hard bezig om het gehele traject van fabrikant tot patiënt gecontroleerd en gevalideerd aan te kunnen bieden, volledig volgens de pharma-richtlijnen. De hoge temperaturen in India vormen hierbij een grote uitdaging. De gehele goederenstroom dient volledig geconditioneerd en gecontroleerd plaats te vinden. De trial runs verlopen naar volle tevredenheid en onze partner heeft ons in augustus jl. bezocht om een en ander te bekrachtigen. Later zal een delegatie van CyberFreight naar India gaan om het gehele traject te auditen en zelf te valideren.

CyberFreight Rotterdam BV zit inmiddels zes maanden in het nieuwe kantoor in Barendrecht en heeft dit onlangs ‘gevierd’ met een BBQ voor het personeel. Naast zo’n klein feestje is het zeer motiverend om van relaties te horen dat men uitermate tevreden is over de verbeterde communicatie en algemene inzet van iedereen bij CyberFreight Rotterdam.

 

Geplaatst op 16 september 2015

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.