Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Expediteur zeevracht

Bent u op zoek naar een expediteur zeevracht? Dan is CyberFreight de juiste partij voor u! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het vervoer van uw goederen. Dit doen wij via luchtvracht en zeevracht. Dankzij onze kleine organisatie kunnen we lijnen kort houden en flexibel inspelen op de wensen van onze klanten. Hier profiteert u van! We hebben goede contacten in meer dan 60 landen, waardoor wij altijd een veilig en juist vervoer van uw goederen kunnen garanderen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen.

Expediteur zeevracht – CyberFreight helpt u verder

Wij zijn internationaal expediteur en verzorgen het transport van goederen per luchtvracht en zeevracht.
De zeevracht regelen we vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam.
Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie.transport over zee Dankzij onze goede wereldwijde partnerschappen zijn we in staat zeevracht tegen scherpe prijzen te kunnen vervoeren. Zowel port-to-port als door-to-door. Ook kunnen we hierdoor een goed en veilig vervoer garanderen. CyberFreight is een zelfstandige onderneming en dat merkt u direct! We hebben korte lijnen, daadkracht en flexibiliteit als kenmerken voor ons bedrijf.

Expediteur zeevracht in het kort

  • Snelle en betrouwbare inklaring zeevracht
  • Diverse vormen van zeevracht (FCL, LCL, Ro-Ro en conventioneel)
  • Veel mogelijkheden voor verdere distributie
  • Iedere zending douaneproof dankzij brede kennis van douaneregels wereldwijd
  • Expertise complexe douaneafhandeling Brazilië

Meer weten? Neem contact op!

Heeft u interesse gekregen in onze dienstverlening en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder en kijken daarnaast ook met u mee om de juiste mogelijkheden uit te zoeken voor uw situatie. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Hierdoor weet u vooraf alvast waar u aan toe bent. Tot ziens bij CyberFreight!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over Zeevracht tarieven