Contact

Email

Offerte

Track & Trace

GDP Inspectie van IGZ

GDP Inspectie van IGZ

Zeer onverwacht – op dinsdag 7 oktober om 09.00 uur – meldden zich een tweetal inspecteurs van IGZ voor een onaangekondigde GDP inspectie bij CyberFreight.

Het bleek al snel dat deze inspectie de gehele dag in beslag zou nemen, ervaring leert immers dat door het IGZ niets aan het toeval wordt overgelaten.
Details zullen we u besparen, wel kan gemeld worden dat CyberFreight redelijk binnenstebuiten is gekeerd.

Bevindingen en conclusie van de inspectie
Er zijn een aantal kleine verbeterpunten geconstateerd, welke door CyberFreight uiteraard snel en adequaat zullen worden opgepakt. De conclusie van de IGZ inspecteurs is dat CyberFreight goed bezig is met het beheer en onderhoud van alle GDP activiteiten, inclusief de ruimtes die hiervoor gebruikt worden.

Speciale positieve vermeldingen gingen uit naar de netheid en organisatie van de magazijnen en werkruimtes van CyberFreight. De wijze waarop dit door CyberFreight is aangepakt wordt door IGZ inspecteurs elders, zelden zo adequaat aangetroffen.
Volgens de inspecteurs van IGZ bleek dit bijzonder aangezien dit een onaangekondigde inspectie was en de zaak niet was ‘opgepoetst’ vanwege een aanstaande audit. Zo blijkt dat dit type beheer voor CyberFreight onderdeel is van de dagelijkse gang van zaken.

Met deze audit wordt de eerder bemachtigde groothandelsvergunning nu bijgezet met de officiële GDP certificering. Mede omdat dit certificaat pas begin 2014 in het leven geroepen is, is CyberFreight één van de eerste logistieke dienstverleners die dit certificaat krijgt toegewezen.

Het management van CyberFreight is trots op hetgeen wat de organisatie hiermee heeft bereikt en zal zich onverminderd blijven inzetten om in de pharma logistiek ‘the Best in Class’ te zijn.

 

Geplaatst op 13 oktober 2014

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.