Contact

Email

Offerte

Track & Trace

iso 9001 en 14001 certificering

iso 9001 en 14001 certificering

Eerder heeft u het al kunnen lezen in een nieuwsbericht op onze website: na een jaar van voorbereiding is CyberFreight in het eerste kwartaal van dit jaar klaar voor ISO 9001 * en ISO 14001 ** certificering.

De audits door SGS duurden vier dagen en waren zeer grondig. Na afloop heeft deze instantie ons meegedeeld dat CyberFreight met vlag en wimpel is geslaagd voor beide certificeringen. Uit de auditresultaten volgde slechts een klein aantal aanbevelingen, die we uiteraard terstond zullen doorvoeren.

Wij zijn erg trots op deze prestatie en zullen ons blijven inzetten voor een goede, persoonlijke en flexibele dienstverlening.

Binnenkort ontvangt CyberFreight dus de ISO 9001 en ISO 14001 certificaten, maar we mogen onszelf met onmiddellijke ingang gecertificeerd noemen. Voor onze organisatie is dit opnieuw een bevestiging dat ons kwaliteits- en managementsysteem goed is en dat we blijven werken aan verbeteringen, ook in onze dienstverlening.

iso_cyberfreightCyberFreight is reeds AEO en GDP gecertificeerd.

*ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen
**ISO 14001 is één van de normen van de ISO 14000 serie en wordt wereldwijd toegepast om milieumanagementsystemen op te zetten en te certificeren.

 

Geplaatst op 31 maart 2015

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.