Contact

Email

Offerte

Track & Trace

LINK Global Network: Annual Global Meeting

LINK Global Network: Annual Global Meeting

Grotefoto-HFUX66CS+Van 18 tot en met 22 oktober is de Annual Global Meeting van L.I.N.K. Global Network gehouden in Amsterdam. De opkomst was met 59 van de 62 aangesloten leden enorm goed, zoals gebruikelijk bij de AGM’s. Alle leden vinden het even belangrijk om minimaal één keer per jaar de partners uit de andere landen te ontmoeten om zo de business alsmede de economische ontwikkeling in het “eigen” land te bespreken.

Na de ontvangst-cocktailparty op zondagavond werd op maandag vergaderd over de zaken die spelen binnen ons netwerk. De maandag werd afgesloten in Zandvoort, waar CyberFreight voor alle deelnemers een hostingdiner had georganiseerd in de mooiste strandtent van Nederland: Thalassa 18 van Huig Molenaar.
De volgende twee dagen stonden in het teken van bilaterals, waar vele zaken tussen de leden onderling besproken werden. Het zal geen verrassing zijn dat deze besprekingen tot laat in de avond in de hotelbar werden voortgezet.
Op donderdagochtend werd de AGM 2015 afgesloten met onder andere de keuze en stemming voor 3 nieuwe L.I.N.K. bestuursleden. CyberFreight’s Jacques Vandenberg heeft zich niet herkiesbaar gesteld voor een nieuwe periode van 2 jaar als voorzitter. Na 4 vier jaar vond hij het tijd dat ook anderen hun invloed hebben op het reilen en zeilen van het netwerk en kan hij zich tevens richten op de vele spannende ontwikkelingen binnen CyberFreight in de komende jaren.

Er zijn tijdens de AGM drie nieuwe leden toegelaten en wel uit Chili, Marokko en Tanzania. Het LINK-netwerk breidt nog steeds uit, maar nimmer wordt getornd aan de exclusiviteit (1 land, 1 lid) en aan de selectie van partners met een focus op goede communicatie, kennis van de lokale markt en douaneregelingen, financiële stabiliteit, concurrerend en een grote klantgerichtheid.

Met CyberFreight als gastheer was deze AGM zeer succesvol, waarbij de partners ook nog eens genoten hebben van de vele bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden die Amsterdam te bieden heeft.

Volgend jaar is de AGM in London, Engeland en voor de AGM in 2017 is gekozen voor Griekenland en wel op het prachtige eiland Mykonos.

 

Geplaatst op 28 oktober 2015

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.