Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Air freight transport

Bent u op zoek naar een specialist in air freight transport? Wij, van CyberFreight International, kunnen jou direct verder helpen! Luchtvracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende vracht als het verzenden ervan. CyberFreight handelt beide daarom snel en nauwkeurig af. Daarnaast bieden wij ook veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in het land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger binnen dit land.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van luchtvracht voor uw specifieke situatie? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op.

Air freight transport inzetten? Wij regelen het!

Onze locatie is gevestigd op Schiphol; direct naast de A4 bij Hoofddorp. Door onze vaste slots bij de vrachtterminals (én onze locatie binnen de vrije zone) kunnen wij meerdere ladingen snel van en naar onze eigen douaneloods verplaatsen.

Medicijnopslag

Ieder land heeft zijn eigen importeisen. Die kunnen streng en uiterst gecompliceerd zijn. Om luchtvracht zonder problemen naar welk land dan ook te sturen, zijn onze exportmedewerkers precies op de hoogte van de verschillende douaneregels in het buitenland. Exportzendingen worden in de CyberFreight loods grondig voorbereid voor de luchtvaartmaatschappij die de luchtvracht gaat verzenden én voor de douane in het land van bestemming. CyberFreight is AEO-gecertificeerd en voert tevens de vereiste veiligheidscontroles op alle zendingen uit.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar professioneel air freight transport óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over air freight transport