Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container importeren uit China

Zoekt u een ervaren organisatie voor een container importeren uit China? Dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Op basis van het financiële totaalplaatje wordt er momenteel veelal gebruikgemaakt van zeevracht bij het goederenvervoer van (en naar) China. Echter zijn de doorlooptijden hiervan erg lang en wanneer deze een meer cruciale rol spelen in de logistieke keten wordt luchtvracht een serieuze optie; ook al liggen de kosten een stuk hoger. Het vervoer per spoor positioneert zich tussen lucht- en zeevracht en biedt daarom kansen voor uw transport.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en de bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Container importeren uit China? Wij helpen u verder!

Door het feit dat er ook steeds meer mogelijkheden met reefer containers geboden worden, waarbij de temperatuur tijdens het transport beheersbaar is, biedt het spoor ook mogelijkheden voor farmaceutische producten. Daarnaast is het transport van en naar China per trein sneller dan zeevracht én goedkoper dan luchtvracht.

Medicijnopslag

Daarnaast verzorgen wij ook het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij kunnen deze goederen opslaan en bieden daarnaast veel mogelijkheden voor verdere distributie. Ons dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een container importeren uit China? Neem dan gerust even contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container importeren uit China