Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container opslag kosten

Wilt u meer weten over de gemiddelde container opslag kosten? Wij kunnen u meer vertellen! CyberFreight International kan uw goederen wereldwijd op diverse locaties opslaan. In Nederland kan dat bijvoorbeeld op Schiphol en in de haven van Rotterdam. Op beide mainports hebben wij goed beveiligde opslagloodsen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de verdere distributie van uw goederen. Kortom: voor zowel opslag als distributie bent u bij ons aan het juiste adres!

Direct weten wat wij voor uw container opslag kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan óf bel direct naar ons algemene nummer.

Container opslag kosten berekenen? Neem contact op!

Wij bieden verscheidene opslag- en distributiemogelijkheden voor uw opgeslagen waar. Grote ladingen verzenden we in Europa via wegtransport naar de eindbestemming. Voor kleinere ladingen bestaan soms betere oplossingen. Zoals distributie via een onafhankelijke integrator (koeriersdienst). We hebben goede contracten met verschillende integrators. Daarmee kunnen we alle soorten goederen gemakkelijk doorsturen. Soms wil een klant zelf een vracht afhalen. Uiteraard kan dat ook bij ons.

Medicijnopslag

Iedere medewerker van CyberFreight heeft zijn of haar eigen klanten. Die helpt hij of zij van A tot Z. Dat gaat gemakkelijk en efficiënt, want de medewerker kent de geschiedenis van die klanten én de producten die ze hebben opgeslagen.

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in uw zoektocht naar container opslag kosten? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op via het formulier op onze website. Onze specialisten voorzien u graag van meer relevante informatie. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over container opslag kosten