Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container transport over zee

Op zoek naar een betrouwbare partij voor container transport over zee? Bij CyberFreight hebben wij jarenlange ervaring waardoor u bij ons aan het juiste adres bent. Wij ontzorgen volledig in de import en export van containers.

Doordat wij uitstekende relaties hebben met internationale partners en douanes kunnen wij containers snel en efficiënt vervoeren. Daarnaast kunnen wij hierdoor ook altijd scherpe prijzen hanteren.

Door onze jarenlange ervaring is CyberFreight een hoogstaande transporteur geworden. Daarnaast hebben wij een strategische ligging in de Rotterdamse haven. Hierdoor kan uw zending snel worden verscheept.

Container transport over zee door CyberFreight

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten container transport over zee. Of het nu gaat om grote machines, auto’s, tractoren, kranen, dozen of pallets. Wij helpen u graag verder en voorzien u van scherpe tarieven.

Omdat wij nauw samenwerken met onze partners in andere landen bent u er altijd van verzekerd dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat iedere zending douane proof wordt zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Van controle tot verzendingcontainer transport over zee

Voordat een zending daadwerkelijk wordt verscheept, controleren wij de zending. Hierdoor bent u verzekerd dat uw transport veilig wordt verzonden. Daarnaast zorgen wij voor alle benodigde documenten. Wij willen u namelijk zo goed mogelijk van dienst zijn voor en tijdens het vervoer. Wanneer het transport over zee plaatsvindt kunt u uw zending volgen door middel van een tracksysteem.

Neem contact op voor alle informatie over container transport over zee

Zijn er nog onduidelijkheden over het transporteren van containers over zee? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container transport over zee