Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container verschepen Rotterdam

Wilt u een container verschepen Rotterdam haven en bent u op zoek naar een ervaren partner? Dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Ons kantoor in Barendrecht zit dicht bij de Rotterdamse haven: dé hub voor zeevracht van en naar Europa. Onze medewerkers zijn, indien nodig, snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren. En ze kunnen meteen ingrijpen als er iets mis gaat of dreigt te gaan. Ons kantoor ligt net buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 richting België en Duitsland.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Container verschepen Rotterdam haven? Wij doen het!

Als u gebruik wilt maken van zeevracht, dan moet u zeker bij CyberFreight zijn. Wij kunnen dit namelijk realiseren voor zowel import als export. Voor FCL, LCL en projectlading. We maken iedere exportvracht douane-proof; wij kennen namelijk het douanebeleid van ieder land. Tevens werken wij altijd zeer nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Waar dan ook ter wereld.

Medicijnopslag

Of het nu gaat om dozen, pallets, grote machines of om auto’s, kranen en tractors; CyberFreight International verscheept allerlei soorten ladingen. Dit doen wij in containers (FCL en LCL), maar daarnaast ook via Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen. Die laatste twee kunnen lang niet al onze concurrenten uitvoeren.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een container verschepen Rotterdam? Wacht niet en vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan (of bel ons direct). Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u een passend prijsvoorstel zult ontvangen. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container verschepen Rotterdam