Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container verschepen tarieven

Door de jaren heen heeft CyberFreight zich ontwikkeld tot een toonaangevende distributeur voor het verschepen van containers. Benieuwd naar onze tarieven voor een container verschepen? Vraag een offerte aan!

Door onze strategische ligging bij de Rotterdamse haven kunnen wij garantie bieden voor een snelle en efficiënte zending. Daarnaast nemen wij alle zorgen uit handen. Bij het verschepen van internationale handel komt veel kijken. Door de administratie uit handen te nemen kunt u volledig zorgeloos uw container verschepen.

Naast het uit handen nemen van de administratie bieden wij ook scherpe prijzen voor container transport. In combinatie met het zorgeloos kunnen verzenden van uw vracht is CyberFreight een geschikte partner voor het verschepen van containers over zee.

Inzicht in container verschepen tarieven

Met het aanvragen van een offerte krijgt u een totaal overzicht wat de tarieven zijn voor het verschepen van een container. Door persoonlijk met u in gesprek te gaan, brengen wij uw wensen in kaart. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren voor transport. Gaat het om grote machines, dozen of pallets, of misschien kranen of auto’s. Wij verschepen alle soorten ladingen moeiteloos voor u. Dit doen wij in zowel FCL en LCL containers, maar ook via conventionele en RoRo verschepingen. CyberFreight is hierin zeer breed gespecialiseerd!

Volg uw verscheepte container
container verschepen tarieven

Het is fijn om te weten wat de status is van het verschepen van een container. Daarom maken wij het mogelijk om het transport te volgen. Hierdoor nemen wij nog een onderdeel uit handen en weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Meer informatie nodig?

Door in contact te blijven met de klant kunnen wij u zo goed mogelijk tot dienst zijn. Wanneer u vragen heeft over de container verschepen tarieven kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container verschepen tarieven