Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container verschepen tarieven

Door de jaren heen heeft CyberFreight zich ontwikkeld tot een toonaangevende distributeur voor het verschepen van containers. Benieuwd naar onze tarieven voor een container verschepen? Vraag een offerte aan!

Door onze strategische ligging bij de Rotterdamse haven kunnen wij garantie bieden voor een snelle en efficiënte zending. Daarnaast nemen wij alle zorgen uit handen. Bij het verschepen van internationale handel komt veel kijken. Door de administratie uit handen te nemen kunt u volledig zorgeloos uw container verschepen.

Uit ervaring weten we dat het regelen van het vervoer soms meer tijd in beslag neemt, dan het daadwerkelijke vervoer. Én dat willen wij natuurlijk voorkomen. Door uw administratie uit handen te geven, bespaart u veel tijd en profiteert u van onze jarenlange ervaring.

Naast het uit handen nemen van de administratie bieden wij ook scherpe prijzen voor container transport. In combinatie met het zorgeloos kunnen verzenden van uw vracht is CyberFreight een geschikte partner voor het verschepen van containers over zee.

Jarenlange ervaring

Cyber Freight is uw specialist op het gebied van zeevracht en containervervoer. Met onze jarenlange ervaring, zijn we doorgegroeid tot een hoogstaande transporteur. Daarnaast bieden wij altijd een uitstekende service, zelfs als het mist gaat. Wij bieden passende oplossingen en zijn pas echt tevreden als de klant tevreden is.

Met spoed uw zeevracht verzenden?

Wilt u met spoed uw zeevracht verzenden? Doe hier een online offerte aanvraag. Na uw inzending nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bent u op zoek naar kosten zeecontainer verschepen? En bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Inzicht in container verschepen tarieven

Met het aanvragen van een offerte krijgt u een totaal overzicht wat de tarieven zijn voor het verschepen van een container. Door persoonlijk met u in gesprek te gaan, brengen wij uw wensen in kaart. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren voor transport. Gaat het om grote machines, dozen of pallets, of misschien kranen of auto’s. Wij verschepen alle soorten ladingen moeiteloos voor u. Dit doen wij in zowel FCL en LCL containers, maar ook via conventionele en RoRo verschepingen. CyberFreight is hierin zeer breed gespecialiseerd!

container verschepen tarieven

Blijf op de hoogte van wisselende zeevracht tarieven

CyberFreight beschikt over zeer goede relaties met de belangrijkste rederijen en heeft daarom toegang tot competitieve prijzen en de daarbij behorende juiste voorwaarden. Voorbeeld hiervan is free time en verschepingsgaranties. Een goede dienst bestaat dus niet alleen uit het tarief, maar zeker ook uit het creëren van de juiste voorwaarden.
Voor zeevracht is CyberFreight dus uw makelaar voor de onderhandelingen met de rederijen. Uiteraard maken we hierbij gebruik van de gecombineerde volumes van alle klanten en bundelen deze ter aanbieding bij een aantal geselecteerde rederijen waardoor we voor onze klanten het maximale kunnen behalen.

 

Zeevracht tarieven waar concurrenten moeilijk tegenop kunnen

Doordat Cyber Freight is aangesloten bij het LINK-netwerk, heeft het internationaal een gunstige concurrentiepositie. Via dit netwerk hebben we toegang tot alle cijfers en statistieken van onze LINK-partners. Hierdoor kunnen we sterk onderhandelen en zeevracht tarieven hanteren waar concurrenten moeilijk tegenop kunnen.

Volg uw verscheepte container

Het is fijn om te weten wat de status is van het verschepen van een container. Daarom maken wij het mogelijk om het transport te volgen. Hierdoor nemen wij nog een onderdeel uit handen en weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Meer informatie nodig?

Het opslaan, verzenden en distribueren van zeevracht regelen we vanuit ons kantoor in Barendecht. Ons kantoor ligt strategisch dichtbij de Rotterdamse haven, buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16 naar Antwerpen. Door in contact te blijven met de klant kunnen wij u zo goed mogelijk tot dienst zijn. Wanneer u vragen heeft over de container verschepen tarieven kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container verschepen tarieven