Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container verschepen tarieven

Heeft u interesse in de container verschepen tarieven van CyberFreight? Voor het verschepen van al uw zeevracht bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij import, export, LCL, FCL en projectladingen. Om inzicht te krijgen in de kosten kunt u direct een gepersonaliseerde offerte bij ons aanvragen. Door onze strategische ligging nabij de Rotterdamse haven, kunnen wij u garanderen dat uw zending snel en efficiënt de eindontvanger bereikt, waar dan ook ter wereld.

Daarnaast profiteert u te allen tijde van een uitstekende service. Zelfs als het misgaat. We bieden u altijd een passende oplossing en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vertrouw op de goede service van CyberFreight en maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Container verschepen tarieven? Wij bieden inzicht!

De totale kosten van de verscheping van uw vracht via CyberFreight kunt u zien door een offerte aan te vragen via de website. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek, en bekijken uw wensen en mogelijkheden van de vracht. Gaat het om grote machines, dozen of pallets, of misschien kranen of auto’s. Wij verschepen alle soorten ladingen  moeiteloos voor u. Dit doen wij in zowel FCL en LCL containers, maar ook via conventionele en RoRo verschepingen. CyberFreight is hierin zeer breed gespecialiseerd!

Douane experts van CyberFreightcontainer verschepen tarieven

CyberFreight is daarnaast gespecialiseerd in douanebeleid van vrijwel alle landen ter wereld. Specifiek hebben wij ruime ervaring in het zeevrachtverkeer tussen Nederland, Duitsland, België enerzijds en Brazilië anderzijds. Brazilië staat bekend om haar strenge douanebeleid, en bij CyberFreight is uw zeevracht richting Brazilië in goede handen.

Heeft u vragen over onze werkwijze, of heeft u een vracht die u per FCL of LCL container wilt verschepen wereldwijd? Neem vrijblijvend contact met ons op, maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of vraag direct online een offerte aan. We zijn u graag van dienst!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container verschepen tarieven