Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Container verschepen

Wilt u een container verschepen en zoekt u een ervaren partij? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. CyberFreight ontzorgt zowel de import als export van containers. Door een sterke opgebouwde samenwerking met internationale partners en douanes, kunnen wij uw container snel en efficiënt voor u vervoeren.

CyberFreight verscheept allerlei vormen en maten van containers. Bij ons bent u daarom gegarandeerd van spoedig vervoer tegen een scherp tarief.

Dé zeevracht specialist

Door onze jarenlange ervaring, zijn we doorgegroeid tot een hoogstaande transporteur. Of u nu vakmensen nodig heeft om uw zendingen te controleren of enkel een transporteur zoekt voor zeevracht, wij zijn uw specialist op het gebied van zeevracht en containervervoer! Door de gunstige ligging van ons hoofdkantoor, zijn we snel ter plaatse om uw vracht te controleren. Ons kantoor in Barendrecht ligt namelijk nabij de A15/A16. Binnen 15 minuten kunnen onze medewerkers al ter plaatse zijn in bijvoorbeeld de Rotterdamse havens.

Van controle tot verzendingcontainer verschepen

Voordat een zending daadwerkelijk verstuurd wordt, controleren wij uw zending. Met name zendingen naar Brazilië, zijn voor iedereen een enorme uitdaging. De Braziliaanse douane is namelijk een van de strengste douanes ter wereld. Gewichten, vergunningen en documenten moeten hier dan ook volledig kloppen. CyberFreight draagt zorg voor de controle en verzending over zee. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn voor- en tijdens vervoer. Vooraf worden uw wensen goed in kaart gebracht. Achteraf kunt u uw zending eenvoudig volgen via ons tracksysteem.

Container verschepen via CyberFreight

De zeevracht kunnen wij volledig uit handen nemen. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem contact op met één van onze medewerkers via onze website.

Vraag online een offerte aan

    Aanhef: Mr.Mevr.


    Meer weten?

    Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over container verschepen