Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Distributie Benelux

Wilt u een professionele organisatie inschakelen voor de distributie Benelux? Wij, van CyberFreight International, staan graag voor u klaar! Wij bieden, naast een GDP compliant pallet trucking netwerk door geheel Europa, ook een GDP last mile distributie netwerk voor kleine pakketten binnen de Benelux. Deze pakketten kunnen naar bijvoorbeeld ziekenhuizen en apotheken (voor zowel 15-25  als 2-8 graden) verzonden worden. Hierbij worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Zowel de vervoersmiddelen als de magazijnen zijn GDP gekwalificeerd en het personeel is gecertificeerd.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Distributie Benelux | CyberFreight staat voor u klaar!

Door het volume en daarmee hoge dropdichtheid binnen het netwerk zijn de tarieven zeer scherp en kan er ook in stadscentra worden geleverd en opgehaald. Voor elke zending zijn een Proof of Delivery en de temperatuurgegevens tijdens het vervoer beschikbaar op onze portal. Wij bieden ook express mogelijkheden voor spoedzendingen die binnen enkele uren geleverd dienen te worden; uiteraard ook geheel GDP compliant.

container verschepen tarieven

CyberFreight speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Altijd op een manier waarmee wij de klant van dienst kunnen zijn. Of een klant nou 500 verzendingen nodig heeft óf slechts 5; wij verzenden de vracht. Snel en efficiënt.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze distributie Benelux óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en helpen u graag verder met een oplossing voor uw vraagstuk!

Meer weten?

Neem contact op met John Twisk voor meer informatie over distributie benelux