Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Distributie medicijnen

Aan de distributie van medicijnen zijn strenge eisen onderworpen die wettelijk zijn vastgelegd. Vanuit de overheden worden er hoge eisen gesteld. Zo moeten transportmiddelen aan allerlei eisen voldoen. Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die medicijnen/geneesmiddelen kan opslaan en uw distributie binnen Nederlandse naar apotheken en/of ziekenhuizen kan verzorgen. Ook als u uw zending Europees wilt distribueren, CyberFreight neemt het voor u uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

distributie MedicijnenExport en import van medicijnen is een vak apart

Het distribueren en opslaan van farmaceutische producten is een vak apart, een vak dat wij als geen ander beheersen. Onze transportmiddelen en opslagruimten voldoen aan alle wettelijke eisen die door de overheid worden gesteld aan de distributie van geneesmiddelen. GDP-opslag en GDP-distributie zijn bij ons vertrouwde termen. Uw zending is daarom bij ons in vertrouwde handen. Uw eisen en wensen staan hierbij uiteraard centraal.

Temperatuur gecontroleerde opslag van CyberFreight

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt niet alleen het transport van uw medicijnen, ook in de GDP-opslag zijn wij thuis. Onze gecertificeerde medewerkers blijven altijd op de hoogte van de status van uw zending, waarbij temperatuur het belangrijkste is. Ons Pharma-magazijn in Nieuw-Vennep is speciaal ingericht om de temperatuur te controleren voor zendingen tussen de 15 en 25 graden. Hiernaast garanderen onze speciale koelcellen de kwaliteit van medicijnen van een lagere temperatuur.

Onze medewerkers werken volgens de GDP Guidelines

Uiteraard voldoet onze medicijnen distributie volledig aan de GDP Guidelines. De temperatuur van uw zending blijven wij constant meten, regelen en beoordelen, zowel tijdens de distributie als bij de opslag. Wij nemen de totale zending uit handen. Al het papierwerk regelen wij, zodat u van alle zorgen wordt ontnomen.

GDP-Distributie medicijnen

Vanuit de opslag van CyberFreight kunnen we de GDP-distributie van uw medicijnen naar ziekenhuizen en apotheken verzorgen. Dit doen wij zowel naar Europese landen als binnen Nederland. Zo zijn ook cross-trade zendingen mogelijk!  Wij hebben alle noodzakelijke vergunningen in huis om uw medicijnen te distribueren, waaronder een GDP-groothandelsvergunning. wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over distributie medicijnen