Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight track and trace

Expediteur luchtvracht

Voor een expediteur luchtvracht bent u bij CyberFreight het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het vervoeren van goederen. Dit doen wij zowel via luchtvracht als zeevracht. Ieder land heeft zijn eigen import eisen. Daarom zijn onze exportmedewerkers precies op de hoogte van de verschillende douaneregels in het buitenland. We hebben goede contacten in meer dan 60 landen, waardoor wij altijd een veilig en op de juiste manier het vervoer van uw goederen kunnen garanderen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact m et ons op! Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen.

Expediteur luchtvrachtCyberFreight  is uw expediteur luchtvracht

Wij zijn internationaal expediteur en verzorgen het transport van goederen per luchtvracht. We zijn gevestigd op Schiphol, direct naast de A4 bij Hoofddorp. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. Wij voeren altijd een grondige controle uit van geïmporteerde ladingen op aantallen en ook de staat van de goederen. Iedere geëxporteerde luchtvracht is douaneproof dankzij de brede kennis van alle douaneregels wereldwijd!

Dankzij onze goede wereldwijde partnerschappen zijn we in staat luchtvracht te vervoeren naar bijna iedere gewenste locatie. CyberFreight is een zelfstandige onderneming en dat merkt u direct! We hebben korte lijnen, daadkracht en flexibiliteit als kenmerken voor ons bedrijf.

Wij helpen u verder!

Heeft u interesse gekregen in onze dienstverlening en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder en kijken daarnaast ook met u mee om de juiste mogelijkheden uit te zoeken voor uw situatie. Wil u direct een aanvraag indienen? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen direct contact met u op!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over kosten luchtvracht