Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

Luchtvracht expediteur Rotterdam

Op zoek naar de juiste luchtvracht expediteur Rotterdam? Dan bent u bij Cyber Freight aan het juiste adres! CyberFreight is uw ervaren en betrouwbare expediteur in Rotterdam. Lucht vracht is ongewoon efficiënt dankzij de korte reisduur. Vracht via de lucht gaat immers een stuk sneller dan bijvoorbeeld vervoer via de zee. CyberFreight verscheept verschillende soorten pakketten internationaal. Daarnaast profiteert u van een hoge kwaliteit dienstverlening en goede service. Zo kunt u het pakket via ons tracksysteem eenvoudig volgen!

Wilt u ook razendsnelle luchtvracht van A naar B? Neem dan direct contact op met een luchtvrachtspecialist. Vraag naar de mogelijkheden via onze website! Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen omtrent luchtvracht!

CyberFreight neemt alles uit handen

U, als ondernemer, wilt zich niet hoeven bezighouden met de wetten en regels rondom uw verzending. Wij, als luchtvracht expediteur, nemen daarom voor u alles uit handen en wij zorgen ervoor dat uw luchtvracht zonder problemen naar bijvoorbeeld China of Amerika wordt verzonden.

Alles rondom uw vracht wordt voor u geregeld. Er komt veel kijken bij internationaal luchtvrachtverkeer. Welke maatschappijen zijn het snelst? Hoe snel kunnen zij leveren en wat zijn de totale kosten? Daarnaast zijn er nog de nodige administratieve processen en douaneformaliteiten waar u vooral met internationale luchtvracht mee te maken krijgt.

Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. Wij voeren altijd een grondige controle uit van geïmporteerde ladingen op aantallen en ook de staat van de goederen. Iedere geëxporteerde luchtvracht is douaneproof dankzij de brede kennis van alle douaneregels wereldwijd!

Al met al; veel zaken waar u rekening mee moet houden. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat u hier geen tijd voor hebt. CyberFreight heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot een ervaren expediteur. Wij nemen de gehele zending voor u uit handen. Uw pakketje is bij ons in vertrouwde handen!

Expediteur Rotterdam

CyberFreight is een hoogstaande expediteur op o.a. luchthaven Schiphol en Rotterdam. We zijn gevestigd op Schiphol, direct naast de A4 bij Hoofddorp. Door opgebouwde relaties met andere luchtvaartmaatschappijen kunnen we uw pakket snel vervoeren. Met behulp van een aantal vaste slots, wordt uw zending razendsnel vervoerd.

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn, maar ook blijven. In het eerste contact worden uw wensen en eisen besproken. Heeft u tussentijds een probleem? We zoeken direct naar een passende oplossing. Zo kunt u genieten van een uitstekende service!

Luchtvracht expediteur Rotterdam

CyberFreight is de ideale luchtvracht expediteur Rotterdam! Kies voor een sublieme kwaliteit en uitstekende service. Profiteer tevens van lage kosten. Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke zending via onze website.

Import luchtvracht: controle op alles

luchtvracht airfreight cyberfreight international cargo

In onze douaneloods wordt de geïmporteerde luchtvracht grond door ons geïnspecteerd. We controleren onder andere:

• Kloppen de aantallen;
• Wat is de conditie van de goederen;
• Zijn de documenten op de goederen aanwezig.

Omdat dit allemaal gebeurt in onze eigen loods, met eigen medewerkers, is de kans op diefstal of verlies van uw goederen nagenoeg nihil.

Export luchtvracht: voor ieder land douane-proof

Ieder land heeft zijn eigen importeisen, welke streng en gecompliceerd kunnen zijn. Om luchtvracht zonder problemen naar welk land dan ook te kunnen verzenden, zijn onze exportmensen precies op de hoogte van de douaneregels en de ontwikkelingen hiervan in het buitenland. CyberFreight is in het bezit van een AEO-certificaat. Exportzendingen worden in de CyberFreight-loods grondig voorbereid voor de luchtvaartmaatschappij die de luchtvracht gaat verzenden. Dit geld ook voor de douane in het land van bestemming.

CyberFreight is dus dé totaalaanbieder op gebied van luchtvracht. We doen dit allemaal tegen zeer heldere luchtvrachttarieven. Wij zijn uw betrouwbare luchtvracht expediteur en zijn aangesloten bij het LINK-netwerk. Bij dit netwerk zijn meerdere lucht- en zeevrachtbedrijven aangesloten. Hierdoor kunnen wij altijd de beste prijs garanderen.

Luchtverzendingen

In de afgelopen jaren zijn luchtverzendingen voor zakelijke klanten een stuk aantrekkelijker geworden. Dat komt met name doordat de luchtvracht tarieven aanzienlijk zijn gedaald. Iedere dag worden er goederen via luchtvracht over de gehele wereld verzonden. Om die reden is CyberFreight zich gaan specialiseren in luchtverzendingen.

Luchtvracht tarieven

Maar wat zijn eigenlijk de kosten voor een vracht vervoeren via de lucht? Bij CyberFreight kunt u een uitstekende prijs kwaliteit verwachten. Of u nu 1 zending verstuurd, of 500 zendingen tegelijkertijd wilt versturen. Uw gewenste vracht wordt per kg afgemeten. Zo betaalt u nooit teveel. De logistieke industrie is continue aan het veranderen. Daarom spelen wij hier op in met nieuwe interne ontwikkelingen en toepassingen op dit gebied. Lees hierover meer op de website.

Luchtvracht expediteur Rotterdam

CyberFreight is de ideale luchtvracht expediteur Rotterdam! Kies voor een sublieme kwaliteit en uitstekende service. CyberFreight is een zelfstandige onderneming en dat merkt u direct! We hebben korte lijnen, daadkracht en flexibiliteit als kenmerken voor ons bedrijf. Profiteer ook van lage kosten.

Wij helpen u verder!

Heeft u interesse gekregen in onze dienstverlening en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder en kijken daarnaast ook met u mee om de juiste mogelijkheden uit te zoeken voor uw situatie. Wil u direct een aanvraag indienen? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen direct contact met u op!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht expediteur Rotterdam