Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Exporteren naar UK

Wilt u bepaalde producten (of geneesmiddelen) exporteren naar UK? Dan bent u bij CyberFreight International zeker aan het juiste adres! Voor het exporteren van zee- of luchtvracht moet u bij CyberFreight zijn; voor FCL, LCL en projectlading. Wij maken iedere exportvracht douane-proof; dit is mogelijk door het feit dat wij het douanebeleid van ieder land kennen. We werken tevens zeer nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Waar dan ook ter wereld.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw export (naar het Verenigd Koninkrijk) kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Exporteren naar UK? CyberFreight regelt het voor u!

Er zijn maar zeer weinig bestemmingen binnen Europa die via ons GDP gecertificeerd netwerk niet beleverd kunnen worden. We kunnen dus gerust stellen dat wij geheel Europa kunnen beleveren (dus ook bestemmingen als Cyprus en Malta). Voor spoedzendingen van bijvoorbeeld geneesmiddelen maken wij gebruik van een GDP compliant express netwerk, dat door heel Europa uw spoedzendingen kan ophalen en afleveren.

Exporteren naar UK

Als u alleen zaken doet binnen de EU heeft u geen EORI nummer nodig. Maar een harde Brexit betekent in principe dat de UK van de ene op de andere dag geen EU lid meer is. Dat houdt dan in dat uw onderneming voor het zakendoen met het nieuwe niet-EU land een EORI nummer nodig heeft. We raden u aan om direct te controleren of uw bedrijf een EORI nummer heeft en indien dit niet het geval is er één bij de Belastingdienst aan te vragen.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot exporteren naar UK en de verhouding tot de Brexit? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen. Dit kunt u doen via het formulier op onze website.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over exporteren naar UK