Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Farma Europa

Als u op zoek bent naar een professionele distribiteur voor farma Europa, dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! Wij verzorgen het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Ons dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Farma Europa | CyberFreight International is uw specialist!

Samen met een strategische partner biedt CyberFreight de mogelijkheid om uw distributie door geheel Europa op een economische wijze, maar wel geheel GDP compliant af te leveren middels een farma groupage dienst. In deze groupage dienst worden alleen farmaceutische goederen vervoerd vanaf 1 doos tot maximaal 33 europallets per oplegger. Deze service is beschikbaar voor de temperatuur ranges 15-25 graden en 2-8 graden en voldoet aan de meest strenge eisen.

container verschepen tarieven

Er zijn maar zeer weinig bestemmingen binnen Europa die via ons GDP gecertificeerd netwerk niet beleverd kunnen worden. We kunnen dus gerust stellen dat wij geheel Europa kunnen beleveren (dus ook bestemmingen als Cyprus en Malta). Voor spoedzendingen maken wij gebruik van een GDP compliant express netwerk, dat door heel Europa uw spoedzendingen kan ophalen en afleveren.

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar distributie van farma Europa? Neem dan gerust even contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Neem contact op met John Twisk voor meer informatie over farma europa