Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Farmaceutisch transport

Bent u op zoek naar een geschikte organisatie voor farmaceutisch transport? Dan bent u bij CyberFreight International helemaal aan het juiste adres! De logistieke industrie verandert voortdurend. Dat vergt een flexibele houding. Bij CyberFreight verwachten we daarom eigen initiatieven en ‘out of the box’-denken van onze werknemers. Bij het verzenden van vrachten is snel handelen vaak noodzakelijk. Als een vracht de boot mist, kan die zomaar enkele weken te laat aankomen. Natuurlijk maken we wel eens fouten. Hoe vervelend we dat ook vinden, we geven die altijd toe en doen er vervolgens alles aan om – in overleg met klant – tot de beste oplossing te komen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw transport kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Farmaceutisch transport | CyberFreight is uw specialist!

CyberFreight is aangesloten bij het LINK-netwerk. Dit wereldwijde netwerk van zee- en luchtvrachtbedrijven werd in 1994 door CyberFreight-eigenaar Jacques van den Berg opgericht. De partners zijn in 62 landen gevestigd en hebben in totaal meer dan 240 kantoren. Het LINK-hoofdkantoor zit in Hong Kong.

container verschepen tarieven

Doordat CyberFreight is aangesloten bij het LINK-netwerk hebben we internationaal een gunstige concurrentiepositie. We hebben toegang tot al de cijfers en statistieken van onze LINK-partners. Daardoor kunnen we scherp onderhandelen met luchtvaartmaatschappijen en rederijen. We hanteren tarieven waar concurrenten moeilijk tegenop kunnen.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar farmaceutisch transport óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij CyberFreight International!

Meer weten?

Neem contact op met John Twisk voor meer informatie over farmaceutisch transport