Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Pharma transport

CyberFreight draagt zorg voor pharma transport via de lucht of per zee. Alles rondom het transport van farmaceutische producten wordt voor u geregeld. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn voor- en tijdens vervoer. Vooraf worden alle wensen met u doorgenomen. Achteraf kunt u uw zending eenvoudig volgen via ons tracksysteem. Door een sterke opgebouwde samenwerking met internationale partners en douanes, kunnen wij uw transport snel en efficiënt vervoeren. Uiteraard altijd volgens de bij wet bepaalde eisen. 

Meer informatie nodig over pharma transport via CyberFreight? Neem direct contact op met één van onze medewerkers.

Medicijnen transport laten verzorgen door CyberFreight

Pharma transport

Wij zijn een ervaren expediteur op het gebied van medicijnen transport, ook wel transport. De logistieke industrie verandert voortdurend. Dat vergt een flexibele houding. Bij het transport van geneesmiddelen is snel handelen dan noodzakelijk. Wij spelen daarom snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Dus of u nu 500 of 5 verzendingen nodig heeft? Wij regelen de export voor u zo snel en efficiënt mogelijk.

Vervoersmethodes

Bij CyberFreight Pharma Logistics kunt u kiezen uit 2 soorten vervoersmethode.

Zeevracht;

Wij zijn uw specialist op het gebied van export per zeevracht. Samen met u bepalen wij per zending welke transport mogelijkheid hier voor nodig is. Ook hier speelt stabiliteit van het geneesmiddel een belangrijke rol. De doorloop rijd van het vervoeren per zeevracht is over het algemeen wat langer dan bijvoorbeeld per luchtvracht.

Luchtvracht;

De export per luchtvracht vereist een gedegen aanpak en voorbereiding. Daarom voeren wij vooraf altijd een risico analyse uit. Ook per luchtvaart bepalen wij samen met u per zending op welke wijze het product het beste verpakt en vervoerd kan worden. Wij bieden verschillende soorten vervoersmethodes. Denk hierbij aan het vervoer speciaal voor grotere partijen geneesmiddelen of voor geneesmiddelen die thermisch zeer gevoelig zijn. Meer weten over onze specifieke CTC metodes? Lees dan verder op de website.

Track and trace

Wilt u weten waar uw luchtvracht zich op dit moment bevindt? Met onze tracking service houden we u op de hoogte. Het is onderdeel van onze service dat wij u daarvan op de hoogte houden. Wij bieden de complete ’track and trace’ van uw luchtvracht en zeevracht waardoor u dat zelf kan volgen.

Een vak apart

Het vervoer en de opslag van pharmaceutische producten is een vak apart. Een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen ander beheerst. Onze transportmiddelen en opslagruimten voldoen aan alle eisen die wettelijk aan de afhandeling van geneesmiddelen worden gesteld. GDP opslag en GDP distributie zijn bij ons in vertrouwde handen. En, onze gekwalificeerde Pharma-medewerkers stellen dagelijks alles in het werk om uw temperatuur gecontroleerde zendingen veilig, gecertificeerd en gecontroleerd af te handelen.
Ook als u Europees wilt distribueren naar groothandels zijn wij u graag van dienst. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight Pharma Logistics over de noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning. Daarnaast zorgen wij uiteraard ook voor de noodzakelijke documentatie zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Kom in contact

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. We willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Voor, tijdens en na het vervoer van uw vracht. Hoge kwaliteit, goede service en lage kosten. Wat wilt u nog meer? Kom in contact met onderstaand contactpersoon en wij bespreken samen met u een passende oplossing.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen