Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

GDP transport

Wilt u GDP transport inschakelen voor (dier)geneesmiddelen óf bent u op zoek naar een organisatie die u verder kan helpen met de opslag van medicijnen? In beide gevallen bent u bij CyberFreight International aan het juiste adres! GDP richtlijnen, richtlijnen voor de ”Good Distribution Practices” of ”Goede Distributie Praktijken”, omschrijven alle kwaliteitseisen voor de opslag en distributie van geneesmiddelen. Een GDP certificaat heeft het doel de kwaliteit van farmaceutica, biofarmaceutica en OTC tijdens de distributie te handhaven. Van aankoop tot ontvangst en van opslag tot export. Ook het vervoer van farmaceutische producten is onderhevig aan diezelfde strikte regelgeving. CyberFreight heeft ook het Good Distribution Practices transport geregeld op een wijze, dat zij in het geheel voldoen aan de gestelde eisen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

GDP transport | CyberFreight staat voor u klaar!

Wij verzorgen het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam als onderdeel van de organisatie.

container verschepen tarieven

CyberFreight speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Altijd op een manier waarmee we de klant van dienst zijn. Of een klant nou 500 verzendingen nodig heeft, of maar 5, wij verzenden zijn vracht. Snel en efficiënt.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze GDP transport óf kunnen wij al iets voor u betekenen? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over GDP transport